Lägg dags

Nu ska jag brypa ner i sängen och läsa på min redovisning som jag ska ha imorgon.
Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll alla läsare!

Fideli


Spontan träning


Fick för mig att jag skulle träna lite, så tog syrrans yogamatta och körde igång med diverse övningar, plankan,tåhäv,utfall m.m nu ska jag hoppa in i duschen.

Fideli

En färgklick tack

Va inne på forever 21 och kikade lite. Hittade en söt klänning som jag gärna klär mig i till sommaren.

J

New in

Nu äntligen är vi hemma efter en lång bilresa. Tänkte lägga upp det jag köpt.

Klänning/Tunika- By Marlene Birger

Bustier-Urban Outfitters


Klänning-By Marlene Birger
(Den är lite skrynklig eftersom den legat ner tryckt i en påse men till studenten kommer den vara så rak och fin så)

Nu ska jag plugga och sedan duscha hörs senare
Fideli


Städa städa

Puh, har precis kommit hem från gymmet. Så nu känner jag mig duktig men vääääldigt trött i benen. Imogron har jag lovar mig själv att köra igång på allvar igen. Var jätte duktig innan lovet, men nu under lovet har jag bara orkat pallra mig dit tre små gånger men imorgon kör jag igen. Först ut är Aktivas Dance arobic, jätte roligt och extremt jobbigt, svetten lackar när man kommer därifrån vill jag lova.

Nu är det dammsugning som gäller, hela lägenheten har ett dammtäcke på golven så är ganksa äckligt. Men det är bara att ta tag i det. Med lite bra musik går det fort, hoppas jag i alla fall. Jag har precis hört av Fideli och hon är snart hemma, får hoppas att det blir en uppdatering från henne senare ikväll då så att vi får se hennes nya inköp och inte bara påsarna.

Hörs om ett tag, Kram J



Cheap Monday

Glömde visst att berättade om den snygga skjortan som jag hittade igår från Cheap Monday. Eftersom jag bestämt mig för att spara lite pengar nu så föreslog jag att min pojkvän och jag skulle dela på den. Men nej, mitt förslagg godtogs ej. Jag som tyckte det var en sån super idé eftersom det va en kill skjorta.

Själv skulle jag inte bära upp den på detta sättet men visst är den snygg?

När jag ändå är igång så kan jag ju visa den här bilden som jag fastnade för. Också Cheap Monday

Josefine

En snabbis

God mogron på er. Har precis fått i mig frukost bestående av scones och puck, riktigt gott. Idag ska jag inte gör speciellt mycket. Kanske drar mig in mot stan en sväng för är söndagsöppet i en av galleriorna idag. Nu ska jag i alla fall gå ut och gå en lång runda för är fint väder idag här i Karlskorna.

Ha en bra, hörs sen
Josefine

En heldag i Stockholm

Började dagen med att åka ut till  nordiska museet för att kolla in en utställning där, därefter så blev det en runda på stan där jag hittade min studentklänning, en annan klänning och en bustier. Efter det bar det av hem för att byta om tför ett restaurang besök och efter det gick vi på musikalen singing in the rain och nu är vi just hemkomna, skönt!

Den fina skylten utanför nordiska

Idag hade jag på mig-
Linne-Marlene Birger
Kavaj-VeroModa
Byxor-GinaTricot
Skor-DInSko
Väska-Jimmy Choo for H&M

Det här fick jag med mig hem från stan visar det imorgon när jag kommer hem:)

Fideli


My fantastic seven

God kväll på er. Kom för en stund sedan hem. Tog med mig brorsan och hämtade Gustav på jobbet och nu sitter dem två och kollar på fotbollen. Själv ärr jag inte så jätteintresserad utav det så har roat mig med att kolla runt på lite sidor efter tröjor och toppar. Tycker att vi har fokuserat lite för mycket på skor på bloggen så jag har letat fram lite plagg som inspirerar mig.


Blommig tunika ifrån Top Shop som jag älskar

Härligt baslinne också från Top Shop

Supersnygg gul tröja som gärna hade fått hänga i min garderob och skina lite, från asos

Riktigt fint linne som jag gillade direkt, snacka om kärlek vid första ögonkastet. Denna godingen hittar du på asos.com

En body som jag verkligen älskar - Top Shop

Snygg både till vardags och fest, från asos


Och till sist för er som är sugna på att visa magen i vår och sommar, då tycker jag att ni ska satsa på denna. Även den är från asos.

Jag hoppas att ni blivit lite inspirerade av mina ihopplock ikväll, för det har i alla fall jag blivit.
Nu jag jag nog snart krypa ner i sängen är faktiskt riktigt trött. Hoppas att ni kan sova gott i natt, så hörs vi imorgon.

Natti Josefine

Rösta på oss!

Nu är vi med om att tävla om att bli veckans blogg, rösta här: http://emmamariastenius.blogg.se/index.html

F&J

Filmmys

Har precis torkat bort alla tårar som kom fram under filmen vi nyss såg. Allt för min syster, det är absolut den bäst filmen jag sett på länge. Jag brukar inte gråta, men denna filmen kallade fram floder. En väldigt vacker film som väcker så mycker känslor. Fick mig att tänka på att man ska vara glad för den familj man har och visa dem hur mycket man älskar dem. Om ni inte har sett denna filmen GÖR DET, den framkallar verkligen känslor som varje människa ibland måste får känna.

Allt för min syster

Nu till en rolig film som jag och min pojkvän såg igår. The ugly truth, skrattade ungerfär igenom hela filmen. Detta är också en film som jag rekomenderar starkt och jag vet att Fideli gör detsamma. Den här kallade fram glädjetårar i stället.


The ugly truth

Nu ska jag bättra på mitt smink eftersom den har runnit bort. Och givetvis så hittade jag inte min vattenfasta mascara innan så vill inte veta hur jag ser ut i ansiktet nu. För ikväll ska jag följa med föräldrarna hem till deras vänner och äta middag, samt leka med deras barn.
Var på stan innan, men hade mina ögon stängda, hittade ett par skor på H&M som jag funderar på men får se hur det blir med den saken. Gustav hittade i alla fall en väska som han kan ha fram och tillbaka till jobbet med alla sina prylar i, det tycker jag är bra...

Hoppas ni får en bra kväll, vi hörs när jag kommer hem igen.
Josefine


Mitt idag

Hej allihopa! Nu är jag hemkommen och fått i min lite rester från gårdagens Thai mat, mums fillibabba. Var som sagt i typaffären här i Karlskrona och blev inte ett dugg klokare. Nu när jag tillslut har bestämt mig hur min klänning ska se ut så kan jag inte bestämma mig vilket typ jag ska ha, inte lätt alltå.

Valde från början mellan dessa två men är fortfarande inte ett med mig själv. Jag hittade en ljusgrön tyg som jag också är lite inne på. Jag är dock inte en rosa person alls och det finns knappt något rosa plagg i min garderob. Det enda rosa är en tunika som jag nog använt två gånger. Så på måndag är det jag som går till brudaffären för att prova en hel rosa klänning och ser om jag passar i rosa. Vilken färg tycker du är finast?


Tog en helkropps bild innan så ni ska få se hur jag har klätt mig idag.

Tunika från Gina med volanger och svarta jeans från flash. Jag vet att det är svart och att man inte ser detaljerna, lite tråkigt.

Och så här ser jag ut för er som är nyfikna på det.

Ha en fortsatt bra dag, J


nu ska det inhandlas tyg

Vaknade för en stund sedan och har precis pratat ett långt samtal med mormor. Ska nu försöka få upp gustav ur sängen för vi har lite halv brottom. För idag ska tyget hadlas och sedan blir det väl en lördagsfika på stan :)

Nu ska jag platta igenom håret och sedan bär det av inåt stan.. ha en bra dag så hörs vi lite senare.

Josefine


Wedges


Två skitsnygga skor som jag vill ha nu, kan inte få nog av skor, vet inte hur min ekonomi ska hålla ifall jag hittar fler, blir väl dock inte att jag köper alla som jag lägger upp men ändå, lär ju hitta fler, för jag har en stor förkärlek för skor!

Fideli

dags att inta sängen

Nu är min boyfriend påväg hem från jobbet. Så nu blir det nog en film och sen sova. Imorgon ska jag ta med mor min och åka till stan för att köpa tyg till min balklänning. Någon som har förslag på färg?

Sov gott nu alla läsare, Kram Josefine

Äntligen framme

Nu efter ett stopp på McD, en fika pause och ett punkterat däck senare är jag framme i huvudstaden. När jag kom fram hade mamma som redan är uppe köpt den här boken till mig på bokrean. Jippi, tack mamma!

Fideli

The skirt

Har fått en förfrågan om vart kjolen är ifrån och den är från Valentino.
Nu ikväll har jag varit ute och gått med mamma men nu är jag hemma igen. Väntar på att Gustav ska anlända men tar nog någon timme till. Han brukar jobba till 10 unngefär på fredagar.

Nu ska jag äta lite Thaimat, är såååå sugen. Hörs lite senare. Vi har fått lite nya läsare ser jag, välkommna hopas ni ska trivas :)

Vi hörs lite senare. J

lite inspiration inför helgen

Funderade ju som sagt på att gå ut en runda ikväll, men ingen utan brudarna verka vara sugna så det blir en hemmakväll i ställer. Vi var ju ute i onsdags så är fortfarande lite slö.
Jag har nu under eftermiddagen spanat runt lite och satt ihop tre kollage på olika fest outfits, hoppas att jag hittat något som passar alla oavsett stil.

För dig som gillar en enkel klädsel med små detaljer, snyggt att bryta av det svarta med ett par färgade skor.


En stilren outfit med fokus på kavajen. Skorna och kavajen är verkligen det bästa med det.

Riktigt skönt klädval till en utekväll om ni frågar mig. Kombinera gärna med ett stort halsband om ni vill ha en lite tuffare känsla.

Hoppas jag har kunnar bidra med lite inspiration till er som ska ut och svira i helgen eller er som bara söker inspiration. Själv så är skorna mina favorier och ska ta och leta upp några att klicka hem, för här i stan lär jag inte hitta några.
Vad ska ni göra ikväll kära läsare?
J
osefine

dripp dropp

Sitter i soffan och funderar på att ta en dusch. Är int så värst fräsch just nu eftersom jag va på gymmet innan, diktiga jag...

Man hör riktigt hur snön smälter från taken för jag hör alla dropparna, först trodde jag att det regnade men sen såg jag solen. Den underbara solen. Jag har spanat runt på lite vårskor med, hoppas ni kan finna lite inspiration i detta.


Svarta sandaler från Top Shop, jag gillade den fina detaljen uppe på skon.


Zebrainspirerade ballerinaskor från H&M, kostar endast 99 kronor. Funderar på att beställa hem skorna eftersom de ännu inte finns i butiken är i Karlskrona.


Från Nelly.com, älskar denna sko. Dessa ska förmodligen sitta på mina fossingar den 11 juni när jag tar studenten. Vad tycks?


Blev så glad när jag såg dessa, verkligen roliga, söta och lekfulla. H&M 200 kronor.

Denna söta ballerina är från asos.com. För er som gillar små, söta, nätta skor.

Nu ska jag hoppa in i duschen faktiskt, funderar på att gå ut en runda ikväll och då måste jag vara ute i god tid. Med tanke på att mitt hår tar evigheter att torka och använder inte gärna hårtorken.

Hörs senare, Josefine

When the sun shines

we shine together... Idag skiner solen i lilla Karlskrona och man blir så himla glad. Såg en kvinna som bara var ute och gick med fliströja och pannband, det ska nog jag också göra. Det ät bara så synd att trottoarerna inte är skottade på smågatorna, det är det som är nackdelen. För vem vill bli blöt om fötterna? Inte jag i alla falla. Nästan så att det är vår känsla.

Nu ska jag ta och leta runt efter ballerinaskor, ni ska få se.

Kram J

Sista packningen


Det här åkte ner i resväskan med , mitt älskade siden linne från H&M och mitt nya favvo från Marlene Birger som jag fyndade på rean:)

Fideli

Love shoes


Här är två skitsnygga skor som jag vill ha nu!!!!
Blir att beställa hem dom ifall jag inte hittar något kul i stockholm.
Nu ska jag göra mig i ordning och packa det sista sedan blir det till att hoppa in i bilen.
Hörs ikväll när jag kommer fram.

Fideli

träningstime

God morgon, hoppas alla har sovit lika gott som jag har gjort. Sitter och tuggar i mig lite lätt frukost för nu ska jag åka in och träna lite.

Ha en bra dag så hörs vi lite senare.

Josefine

SSS

Ska sova snart, men tänkte bara slänga upp en bild på vad det är för smink jag använder till vardags först.

Primer-Smashbox
Puder,rough + penslar- I.d bareminerals
Svart kajal-FACE stockholm
Vit kajal- H&M
Mascara-Max Factor

Fideli

Filmkväll

Ligger i sängen och kollar på kvällens andra film. Tidigare så kollade vi på Bröllopsfotografen. En riktigt rolig film tyckte vi båda. Jag älskar svenska filmer så den här filmen kommer jag säkerligen se igen. För er som inte sett den rekomenderar jag dig att göra det, kille som tjej.
En av de kvinnliga huvudrollerna spelades av Tuva Novotny och hon hade de mest sagolika klänningarna på sig scen efter scen. Hade inte tackat nej för att ha någon av dem i min garderob. Det tråkiga var att hon bara hade klänningar och toppar med en arm. Hade stylisten i filmen brist på fantasi eller vad var det frågan om kan man undra. Men som sagt, jag hade inte tackat nej.

Som ni ser, riktigt häftig klänning. Hittade ingen bättre bil. Men om det är någon som göra så får ni gärna länka den till oss.
Nu ska jag spana runt lite sen sova tänkte jag. Uppdaterar om jag hittar något spännande...
Josefine

Imorgon bär det av..

mot Stockholm, var där för inte så länge sedan, typ en månad men ska bli så kul att få åka upp till huvudstaden igen för att få träffa på min morbror och få shoppa lite:) Hade tänkt att köpa ett par boots är så otroligt trött på att alltid gå runt i mina stövlar och mina kilklackar halkar jag bara runt i slasket så då blir nog ett par boots med halvklack bra:)
Håller på att packa nu , jag är liksom josse så himla dålig på att packa än så länge har jag tänkt ta med detta få se ifall det blir något mer sen.Förmodligen lär det bli så:p


Alltså, Kavaj-veromoda, skjorta-MQ, Jeans-Nudie,Svarta jeanstights-GinaTricot och tunika-HM

Fideli

Time for myyyysa


Shorts från Zara 179 kronor - Alltid bra att ha

Linne också fran Zara 129 kronor

Speciellt så gillar jag ryggen på denna topp. Jag tänker använda den nedstoppad i enn par snygga blå jeans eller varför inte en puffig kjol? Super snyggt, åh vaf jag längtar till sommaren nu.

Sitter just nu och väntar på att tv:n ska kopplas in i sovrummet så att vi kan kolla på film där. Har ingen tv där nu efter flytten så ska bli extra mysigt.
Imorgon ska jag till gymmet på morgonen, har inte varit där på evigheter känns det som. Ses ska jag hämta mönstret till min balklänning och efter det så ska jag gå till de butiker som jag och Fideli ska vara modeller för nästa fredag.

Nu har jag en pojkvän som väntar så är väl lika bra att avsluta så att inte tålamodet spricker. Ha en toppen kväll.

Kram josefine

Alfapet


Spelade alftapet innan med Fredrik och jag vann, överlägset tillochmed faktiskt:)
Nu ikväll ska vi kolla OS, uppdaterar senare:)

Fideli

Dags att inta soffan

Ska lägga mig i soffan snart och kika os och efter det får det bli lite film. Undra vilken vi ska se ikväll? Vi har The ugly truth, bröllopsfotografen och allt för min syster att välja på. Vilken skulle ni valt?

Har under eftermiddagen kollat runt på lite kläder. Har satt ihop ett litet kollage.


Vill verkligen ha allt detta, speciellt skorna.

Joss

spana in detta

Bara en liten notis, spana in H&Ms nya jeans inspirerade kläder. Vem ska inte falla för dem? Jag är så gott som förälskad...
http://www.hm.com/ klicka er sedan in på THE BLUES.

Joss

Projektarbete

En god dag har det i alla fall varit hittills. Har varit ute hos Fideli och jobbat med projektarbetet, sen hämtade jag Gustav på jobbet, vidare till Hemma kväll för att ladda upp med lite filmer och nu så har vi ätit lite. Vi ska ha en myskväll framför tv:n, va längesedan vi hade det. Alltid är det något i vägen, så ikväll när han är ledig från jobb och jag från plugg så passar det ju ypperligt.

Ja till vårt projekt då som jag lovade att jag skulle berätta om. Nu när vi går sista året så har vi en kurs som sträcker sig över hela året, som de flesta andra skolor också har. Men vi bestämde oss för att skiriva en bok om mode och stylig eftersom det är det vi brinner för och vi trodde att det kunde bli en bra slutprodukt. Så vårt syfte med boken är att vi ska dela med oss av våra kunskaper till unga tjejer.

Idag så skrev vi klart två kapitel och det är vi mycket nöjda med och massa skratt blev det. Vad har ni för projektarbete? Eller vad skulle ni vilja göra?

Köpte ett nytt nagellack i Malmö från Make up store som jag är riktigt nöjd med. Har inte testat det än men är nästintill  säker på att det kommer vara super snyggt.


Färgen heter Dolly och det kostar 130 kronor.
Lägger upp mina andra inköp lite senare, har inte hunnit lägga över dom på datorn men lovar att jag ska göra det snart för er som är nyfikna.

Hörs om en stund, J


Våffeldagen


Fredrik och jag fikade just på lite våfflor, väldigt gott, har inte ätit det på jag vet inte hur länge sedan.
Han gjorde det sista lilla hjärtat, han ville slå sin kompis som skrev en dikt till sin flickvän:) haha.

Fideli

Allt hårt arbete har äntligen lönat sig


Äntligen har årets alla köp på  H&M lönat sig, för idag när jag hämtade posten låg den feta bonuschecken där, Jippi! Nu blir det upp till stockholm och handla upp.

Fideli

Torsdag morgon

Vaknade just av att Josse ringde, hon kommer snart ut hit till lilla Nättraby. En tråkig sak är att vår katt inte har kommit hem på flera dagar så hoppas han kommer hem idag eftersom jag åker till stockholm imorgon och är borta tills söndags, stackars pelle, man ser hans fotspår i snön utanför altandörren så han har nog varit här inatt och försökt komma in. Nu ska jag äta frukost, hörs sen!

Fideli


En ganksa god morgon

Hej alla!

Igår var jag ute, och hade riktigt roligt faktiskt. Var i början på tjejfest, med en kille.. Och sen åkte vi vidare in till Nivå och dansade och hade allmänt skoj, det var riktigt mycket folk ute med.
Nu har jag stigit upp och mår helt okej. Ska gå in till stan för att hämta bilen och sen köra ut till Fideli för att jobba en sväng med projektet. Kan ju berätta sedan var vårt projektarbete går ut på...

Jag tänka att ni skulle få en sneak över vad jag fick med mig hem från Malmö, blev ingen vidare shopping eftersom jag känner att mina pengar måste sparas lite.

En påse från Zara och en från Make up store - visar er senare vad som gömmer sig där i.

Ha en bra dag, see you later... Josefine

So you think you can dance?


Kollade på So you think you can dance finalen och helt plötsligt så förstördes sändningen eller något för rutan blev helt svart, så typsikt när det bara var de två sista det stod mellan, vet någon hur det gick?.

Nu är det snart läggdags, Fredrik har bloggat klart för idag nu och jag med efter det här inlägget, jätte kul att så många hittar hit, hoppas ni tycker om bloggen hittills, kom gärna med förslag om vad ni vill läsa om.

Skrev just till Josse och hon är ute på stan nu och festar, ni får som sagt uppdate från henne imorgon. see you then!

Fideli


The city has it!


Kan man annat än att älska Olivias stil även fast hon verkar va världens bitch?

Myskväll

Har just ätit pasta och kyckling medans b-friend åt soppa och fralla. Bion var bra och lilla Molly skrattade nästan hela tiden och var inte ett dugg rädd för skuggmannen vilket jag trodde hon skulle vara så det var kul, lilla gulliga unge som hon är.
Fredrik och jag har inhandlat lite snacks inför kvällen och OS så nu ska vi bara ha det mys resten av kvällen:)
Här har han förresten sin nya tröja.



Fideli

the perfect dress

Kikade in Columbines blogg en snabbis precis i väntan på att mina lockar ska svalna så att jag kan klä på mig ...
Hittade en perfekt klänning som jag SKA ha, se och njut



Josefine

I´m back..

Hejsan!

Nu är bra tillbaka från Malmö och intervjun gick toppen. Hinner tyvärr inte berätta om det ikväll. För nu ska jag dressa upp och dra på party. Hoppas på en trevlig kväll.
Lägger upp bilder på mina nya inköp och resterande imorgon.

Ha en skön kväll i snön mina vänner

J

Shorts


Hittade ett par fina shorts på Columbine Smilles blogg, dom vill jag ha i vår/sommar tillsammans med min kavaj som är lite gammelrosa, tror det skulle bli snyggt.

blogg

Eftersom elina var så snäll och länkade till vår blogg så får väl vi göra detsamma: http://elinaryttbergs.blogg.se/

Godmorgon

Godmorgon! Vaknade upp och var helt rödflammig i ansiktet och på hals, great! man kan inte känna sig snyggare. Grejen är att jag har eksem och glömde alla mina salvor hemma, gör aldrig det och nu ser man hur det blir direkt när man inte använder dom, hemskt! Kommer inte hem förens ikväll för ska på bio med min lilla kusin på 5 år, prinsessan och grodan, så jag får göra det bästa för att täcka det med smink och en sjal.

Fideli

Vårig Whitney

Precis såhär vill jag se ut i vår, har varit väldigt emot vita jeans innan med Whitney får mig att ändra uppfattning, skit snygg kombo verkligen. Den rosa kavajen har jag så nu behöver jag bara en fin blus ett par snygga vita jeans och ett par fina våriga skor. Gud vad jag längtar tills att snön smälter bort för jag står inte ut längre!

Fideli


Päronsplit

Ligger i min b-friends säng nu med en päronsplit, min dator och är ner bäddad, så mysigt så:) medans han sitter vi sitt skrivbord vid datorn, här är vi sociala. Han hittade förresten en fin boomerang tröja inne i stan, blå och vitrandig med båtringning.

Skrev klart min uppsats innan med fast måste ändra innehållsförteckningen igen, lite segt men men nu ska jag surfa runt lite för att hitta något annat kul att kunna skriva om lite senare, så titta in igen då:)

Fideli

Jag hann

Tänkte bara lägga upp en bild över vad som ska flytta ner i min väska under färden till Malmö...



Svart Kavaj - H&M
Svarta chinos - Gina ( kan bli kallt så har faktiskt packat ner ett par svarta vaxade jeans med)
Gråmelerad tunika - H&M
Till detta blir det svarta kilklackar, blir säkert toppen!

Sen fick ni även se hur obäddad sängen är, lovar att jag ska ta bilder på sovrummet någon dag så ni får se hur jag lever.

Nu sticker jag, Ciao J

Med fjärillar i magen

En ny dag, jag har precis varit på gymmet och är helt slut faktiskt. Nu ska jag börja packa lite eftersom jag idag ska ner till Malmö för en intervju, som jag tidigare berättar om. Sitter och försöker tänka ut vad jag ska packa jag tycker alltid att det är lika svårt varje gång. Som när vi var i Stockholm för någon vecka sedan, då tog nog både jag och Fideli med oss alldeses för mycket kläder.. Någon som har ett bra tips hur man packar som bäst?
Eller det kankse vi borde göra en djupdykning i och ha med i vårt projekt? Det var ju en ganksa bra idé av mig faktiskt.

Imorgon blir det en runda i Malmö stad på förmiddagen. Hinner inte gå så länge för ska på födelsedags fest på kvällen. Men jag hoppas att jag ska hinna ta mig igenom de viktigaste affärerna.

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen, packa väskan och försöka få i mig lite mat innan mamma jag ska köra och hämta mammsen på jobbet. Vad ska ni läsare göra idag?

Jag uppdaterar imorgon eftersom jag inte tar med mig datorn.

Josefine

Tisdag

Godmorgon på er!
Idag är det Tisdag och andra dagen på sportlovet, usch vad tiden går fort , känns som att det snart är slut igen för jag har massor med grejer att göra i veckan. Nu ska ja skriva klart engelska uppsatsen sedan går ner och baka lite scones för att sedan packa och göra mig iordning för stan, ska nämligen in och hjälp min b-friend att shoppa lite sedan sova hos honom.

Igår hade vi 78 läsare, helt fantastiskt och idag hoppas vi nå 100, hjälp oss nu med det, säg till alla ni känner att de ska klicka in hos oss och klicka vi tillbaka in på deras och era bloggar.

Eftersom man inte såg så mycket av min garderob efter jag städat så lägger jag upp en bild på den nu.

Fideli

Nattinatt

Nu ska jag tvätta bort sminket för att sedan krypa ner i sängen.
Hörs imorgon!

Fideli


Filmen

God kväll på er:)

Nu har jag precis varit en vända i tvättstugan och för en stund sedan så såg jag klart filmen som Fideli tipsade om härromdagen, The September Issue. I den får man följa chefsredaktören, moderedaktören och resten av teamet hur det går till när det stora september nummret ska bli färdigt för tryckning. Skön film, eller kanske ska kalla den dokumentär efter som det faktiskt är det.

Man vill bara på ett sätt hoppa in i Tvn och leva det livet som de lever med alla dessa kläder. Men visst det är garanterat en tuff bransch och man måste säkerligen armbåga sig fram för att komma någonvart.

Kom på en kul, men ganksa taskig sak under filmens gång. Anna, chefredaktören är faktiskt ganksa lik hon som designar superhjältedräkterna till familjen i filmen Superhjältarna. Eller vad tycker ni?





Nu ska jag packa väskan, för imorgon går bilen mot Malmö.

Natti, Josefine

Promdress

Nu har jag skrivit klart inledningen på mitt engelska arbete och har endast avslutningen, innehållsförteckning och källsidan kvar, plus lite bilder med, har inte bestämt mig ifall jag ska ha det eller inte. Men det gör jag imorgon.
Sitter och letar balklänning förfullt nu och har hittat en jätte fin modell som jag troligtvis kommer att be en sömmerska sy upp till mig ifall jag inte hittar någon annan. Det som jag tycker är så fint med den är att den slutar lite högre än anklarna så att den inte äe hellång. vad tycker ni?:)

Fideli

New Stuffs

Hallojsan! Ligger och läser lite i sängen. Håller just nu på med Elsas Mode, helt okej faktist om man gillar lättlästa böcker om mode. Har också tagigt lite bilder på kjolen som jag köpte inne i stan idag och sen på lite av mina nyaste inköp.








1. Dagen kap, och jag menar verkligen kap!!! 49 kronor från Zoul på MQ. Var en hel del rea kvar där så för er som bor i Karlskrona, skynda för att fynda. Ett råd ifrån mig.

2. Tunika från H&M, som jag längtar efter att få använda. Känns lite tidigt än. Men till våren med ett par beiga eller svarta chinos så blir denna perfekt.

3. En älskling från Mango som jag köpte när vi var i Stockhol. Den är marinblå men ser svart ut på bilden.

4. Mönstret på en tröja som jag köpte på H&M förra helgen i Kalmar. Också perfekt till våren/sommaren med en snygg bh under. Älskar att den är transparant.

Jag hoppas att ni har fått lite inspiration av mina nyaste vänner. Ikväll ska jag spana in filmen The September Issue som Fideli tipsade om härromdagen, får se om den är lika bra som hon påstår. Kan ju göra en liten resension. Imorgon åker jag ju till Malmö tillsammans med mamma för en intervju, men kommer hem på onsdag igen.

J

På promenad genom stan

Är just hemkommen från stan , hittade en svart kavaj från Veromoda för bara 299 kronor , fynd! Som jag har letat efter en kavaj och nu äntligen fanns det en i lilla Karlskrona, lagom oversized.

Dagen oufit består av:
Jeans-Nudie
Tunika och kofta-h&m
stövlar-vagabond
jacka-soaked
mössa-monki
Väska-jimmy choo för h&m


Fideli

Skorna

Angående skorna som jag visade i ett tidigare inlägg som någon undrade vart dom kom ifrån. Svar på detta är att de finns på sidan http://www.intermixonline.com och kostar ca 3400 svenska kronor. Hoppas du är nöjd med ditt svar :)

Vi är nu hemkomna från vår stora stad. Hittade varsitt plagg att hänga in. Bilder på det kommer senare..
Ha en fortsatt trevlig dag.

Kram J


God morgon

Vilken härlig morgon, väcks av att pojkvännen ställt klockan på 6 för den där förbannade hockeyn. Men som den snälla flickvän jag faktiskt är så följde jag med honom upp, för att sedan få somna i hans knä i soffan, inte helt fel det heller...

Sitter nu och kollar på Efter 10 på Tv4 med Malou, ganksa mysigt. Gillar att vara själv på morgonen när Gustav har gått till jobbet. Idag ska jag träffa Fideli för lite uppdatering av projektet. Vi ska göra en jeans guide, så idag ska vi gå till Karlskronas typ enda äffär som säljer märkesjeans och se vad dom kan hjälpa oss med. Sen antar jag att det blir en fika med.

Efter går jag förmodligen till gymmet en runda, har inte varit där på hela helgen så nu är det dags att ta tag i det igen.

Näh, nu ska jag göra mig lite frukost och efter det dyka in i garderoben och se vad jag hittar där inne. Kanske tar en bild och visar vad det blev.

Ha en bra dag, Josefine..

Pladder Pladder

Vilket möte vi just hade. Alla pratade i mun på varandra,några kollade på hockey på tv, andra var faktiskt engagerade i mötet medans de andra som sagt bara babblade och hade ingen som helst koll om vad som sades, kanske inte så lätt att ha möte när man är 21 ungdomar samlade i ett tv-rum men ändå. 
Vi bestämde iaf plats där vi skulle vara innan balen vilket blev hos challe, hur dags och att alla skulle lägga 50 kr för lite tilltugg. Alla skulle kolla efter bra bilar att åka i från  challe och sedan skulle endast tjejerna ha ett möte till då det är vi som är mest organiserade, tycker vi då alltså:)

Just nu sitter jag och kollar runt på internet och är så himla sugen på shopping, ska till stockholm på fredag så ska bli jätte kul, ska även kolla på singing in the rain på oscarsteatern med:)
Sist jag och Josse var upp i stockholm mötte vi på den här tjejen, jätte kul verkligen. Hoppas på att få se flera snygga bloggare på fredag igen.


Fideli

Drömmar om sommaren...

Fördriver tiden framför datorn medans pojkvännen kollar OS. Hoppas att en film snart ska börja så att jag kan öppna min chipspåse och njuta för sista gången denna helgen.
Har kollat runt på en massa sidor och letat inspiration till sommaren, och fann en hel del.


Hade så gärna velat spatsera runt i denna outfit redan nu. Men nej, denna hemska snön hindrar mig. Detta är perfekt att ha på sig en vårdag. Speciellt det randiga linnet från Top Shop.

Jag önskar er en fortsatt trevlig kväll, för det tänker jag ha :)

Josefine

Studentbals planering


Nu har jag just varit i affären och fyllt på snacksförrådet till gästerna ikväll.
Har även gjort mig iordning, blev en blå blus från Urban Outfitters och svartathigts från gina och mitt tomas sabo halsband på det.
Har varit helt slut efter gymmet idag så hoppas att jag blir lite piggare till dess, har faktiskt varit duktig och tränat tennis i måndags och varit på gymmet tre gånger och man säger ju att man ska må bättre och bli piggare av träning, så jag förväntar mig det resultatet nu.
Nu ska jag snart kolla på project runway för att sedan göra i ordning det sista innan de kommer vid halv 9, 9 tiden:)

Fideli

En ny liten vän

Hejsan!

Ännu en vanlig tråkig söndag här i lilla Karlskrona. Är precis hemkommer ifrån sömmerskan som ska sy upp min balklänning. Vi har kollat lite mönster och kommit fram till vilken modell jag ska ha. Så nu är jag superspänd på hur den kommer att bli. Imorgon ska jag beställa mönster och sen är det dags att börja sy på min pärla.

För övrigt så är jag den andra tjejen som uppdaterar här på bloggen, Josefine. Om ni läsare är lika mode- och klädintresserade som mig och Fideli så är jag säker på att ni kommer att trivas.

Igår var jag en runda på stan tillsammans med mamma och min pojkvän och hittade då en ny kompis att lägga i lådan. Har länge letat efter en vit bh i detta stuket och nu fann jag den äntligen. Har en liknade i svart som jag är såld på.


(Den är från Lindex och kostar 149 kr för er som är sugna på att investera en egen.)

Nu ikväll så ska jag bara mysa med familjen och pojkvännen samt ladda upp mig inför sportlovet. Åker till Malmö på tisdag för en intervju till en skola som jag har sökt till. Mer information om detta återkommer jag med, är ännu ganksa hemligt.

Jag hoppas ni ska trivas här på bloggen / J

Söndag

Kom just hem från gymmet, helt slut nu.
Ikväll blir det att planera inför studentbalen med alla paren, 22 stycken blir vi sammanlagt som ska va innan, kul!
Fideli

Storstädning




Såhär blev min städning, dammsög och dammade precis allting och så gjorde jag om lite i garderoben.
Här är ett litet urval bilder av mitt rum, blev faktiskt mycket nöjd har inte städat så här på år och dar känna det som:)

Fideli


Lördag

Jaha nu är det så att vi fortfarande arbetar på en header, ser lite tråkigt nu men det kommer:)
Idag så skriver jag förfullt på engelska uppsatsen, vill få det mesta klart idag hade jag tänkt så man slipper sitta nästa vecka när man är ledig.
Förövrigt så ska jag till min b-friend ikväll och mysa lite annars blir det inte så mycket annat, tänkte försöka ta tag i att städa mitt rum med , men får se hur det blir med den saken.

Fideli

Äntligen, äntligen...


Nuså , äntligen fredag och äntligen så har jag fått en header klart som får duga för tillfället:)
Har just kommit hem från skolan och fikat lite, nu blir det att sätta igång att arbeta med min engelska uppsats för att sedan mysa med godis och film från hemmakväll:) Har velat se filmen länge och äntligen!'

Fideli

Nu startar vi!

Header kommer snart, och då kommer vi igång:)

RSS 2.0