Sjukt fina klänningar







Josefine

3 favoriter från

URBAN OUTFITTERS


Riktigt snygga short. Vill mer än gära ha dom. Om jag får någon tid över när jag är i Stockholm så ska jag nog ta min en kik och hoppas på att dessa snyggingarna med mig hem...






J

Apriqot




Blondinbella har börjat designa väskor för Apriqot. Jag tycker att det var väldigt fin och skulle kunna tänka mig att köpa en sådan. Vad tycker ni?

Josefine


A gift


Den här fina ringen fick jag nyss av morbror Linus och hans flickvän som bor i Stockholm. De är hemma nu så det var en försenad födelsedagspresent. Jätte fin tycker jag, har varit inne och kollat på den tidigare med så det blev en överraskning, en positiv sådan.

Fideli

Inspiration




Fideli

Torsdag

Nu har jag just kommit hem efter tre timmars lyssnande av religionsredovisningar och ett BIP-test som jag klarade förresten, känns hur skönt som helst, MVG i idrott!!! Måste egentligen plugga men orkar inte det just nu, ska nog lägga mig framför tvn en stund och ta tag i det senare.
Imorgon har vi mentorstid vilket innebär att klassen ska planera inför studenten, hur kul som helst, nu är det typ bara en månad och 2 veckor kvar, can`t wait!

Fideli


DAGENS INSPIRATION



Josefine

Biokväll

Nu ska jag sova, kom hem från filmen vid halv 9 och den var bra, rolig och väldigt oväntad handling, man visste heller inte vad som skulle komma att hända, mycket oförutsägbara secener vilket var kul då man oftast kan räkna ut vad som ska hända i de flesta komedier nu för tiden. Så det var positivt, bra skådespelare med.
Nu blir det sängen för imorgon ska jag inte till skolan för att göra BIP-test, hatar det, den här gången måste jag få 10 för att få MVG i betyg så det är lite press om man säger så. Har inte världens vilja heller men måste springa tills den nivån annars blir jag besviken på mig själv, så blir till att ge järnet.

Nej nu blir det till att hoppa ner i sängen.
Nattinatt

Fideli

natti natti

Precis hemkommen ifrån pappa. Har planerat studenten, så nu längtar jag ännu mer. Nu är det dags för Greys, sen sängen för att tillbringa natten tillsammans med min redovisning som jag har imorgon. Typiskt mig att inte vara i tid...

Godnatt!!!

Josefine

Scrapbook och filmmys

Nu har jag just avslutat scrapbookspysslet för idag, har fått 6 sidor gjorda så det känns jätte bra. Får bli en heldag till i veckan sedan är det nog inte så mycket kvar:)
Nu har jag just duschat och ska snart äta för att sedan åka in till biosalongen och titta på "En galen natt" med Fredrik. Hoppas den är bra, någon som sett den?.


Fideli

studentplanering och häst

Sitter just nu vid Fidelis dator och pustar ut efter dagens alla konstgheter. var imorse och red med klassen, faktiskt så var det roligare än vad jag hade tänkt mig och jag vågade till och med galoppera lite...


här är jag på min häst !

Efter ridningen åkte jag ut med frallor till Fidel. Vi har fixat en massa till vårt projekt, och är väldigt trötta och stolta nu. Ikväll ska jag köra ut till pappsen för att planera min student. Ska bli väldigt kul faktiskt

Hörs senare, Josefine

Tv-kväll

Har just kollat på Despeare housewifes och nu är det cougartown, älskar det programet, precis min hurmor, lite dryg sådär haha.. Så nu vet ni det, nu ska jag tvätta bort mitt smink sedan se klart på Courtney Cox efter det blir det nog TopChef en liten stund med och efter det engelska boken, är ledig imorgon från skolan, hur skönt som helst. Fast måste plugga men men...

Fideli


best dressed of the week

Enligt Vogue, vad säger ni?



josefine

tisdag

Jag hatar verkligen tisdagar, var trött i morse, var trött när jag var hos mormor och fikade i förmiddags, var trött när jag va på gymmet i eftermiddag och jag är trött nu när det är kväll. Nu sitter jag och skriver slutet av min projektdokumentation och gå väl sådär. Är så svårt att veta hur man ska göra allt tycker jag...

Hoppas er dag har varit bätte:)

josefine

New



Kom hem med det här söta linnet som jag skrev om igår. Det ser dock bättre ut i verkligheten, det är inte så kort och brett som det ser ut att vara. Jätte nöjd, en perfekt vår och sommar topp tycker jag, väldigt mycket Fideli över den, älskar blommigt, köper alltid det inför de ljusare årstiderna.

Fideli

Dagens inspiration

Elin Kling, hur snyggt är det inte?


FIDELI


Tisdag

Är hemma från skolan nu, sitter och läser i min engelska bok. Var på stan idag på min håltimme och köpte mig en liten ny vän som nu hänger i garderoben.  Är så nöjd så. Men vad det är får ni se senare.

Har inte skrivit något innan men jag och en kompis ska ha vår studentfest tillsammans och en kille i klassen har nu fixat DJ till kvällen och så har vi även en bartender så det kommer bli riktigt roligt. Längtar som bara den, nu är det typ bara 2 veckor till mösspåtagningen sedan är det inte lång tid kvar tills vi går ut!!!!!!

Nej nu ska jag ta mig tillbaka till verkligheten och läsa vidare.....

Fideli

Snyggt och enklet









Så här snygg är skådespelerskan Katrina Bowden på röda mattan. Ett bevis på att enklast är snyggast!

Oväntad körning

Efter tennis stod pappa utanför med bilen helt oanmäld då jag brukar åka med en annan hem så då var det bara att hoppa in i bilen som chafför och köra en runda för att sedan köra hem, fick rätt bra tycker jag även fast det är lite småläskigt då jag inte ens kört tio gånger, men det går sakta med säkert framåt. Nu kollar jag på Svenska HollyWoodfruar. Jag älskar det programet, särskillt Maria, hon är helt underbar, så himla skön. Jag kan inte sluta kolla. Så nu blir det att se klart det för att sedan lägga mig och läsa lite i min engelska bok. Jag läser Pursuasion av Jane Austen, lite seg men den ska man nog kunna ta sig igenom.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll.

Fideli

Lanvin







Josefine

260410

Den rosa blusen som jag la upp igår kommer ifrån Missoni för er som undrade.
Nu har jag just ätit och ska snart göra mig i ordning för tennisen som börjar klockan sju. Har typ bara hunnit hem, lugnat ner mig efter skolan och sedan ätit så har inte hunnit plugga någonting och lär inte göra det ikväll heller så det känns lite stressigt. Men har en hel del tid imorgon så då blir det till att ligga i. Hoppas solen är framme så att jag kan sitta ute och samtidigt få en liten solbränna, jag vill helst vara lite brun till balen som är i slutet av Maj så lika bra att börja tidigt att sola.


Fideli


Veckans Favorit

Kom precis hem från skolan, va och handlade på vägen hem för ikväll ska vi fira att jag fick det jobb som jag var på intervju för i Malmö förra tisdagen. Jag är överlycklig nu!!

Tänkte lägga upp en bild på min favorit från förra veckan, jag va dålig på det då...


josefine

Köpa eller inte köpa, det är frågan......

Det här söta linnet hittade jag idag på stan, åh jag har ju köpstopp men det känns som att jag måste bryta det, för kan inte motstå det här söta.Vad tycker ni?

Fideli


Dagens



Klänning,Jacka,Väska,Skärp,halsband-H&M,Skor-Nilson,Ring-Glitter,Solglasögon-RayBan
Snart bär det av in till stan för att hålla Fredrik sällskap på hans lunch sedan har jag en lektion.

Fideli

Veckans favorit

Den här veckan blir skärpet från H&M Veckans favorit, älskar att ha det till min jeanskjol och imorgon åker det på utanpå min svarta långklänning.


Fideli


Saker som...

..gärna hade fått hänga i min garderob nu i vår





Fideli

Kärlek för halsen



              





Vilket är din favorit?

josefine


Nallebjörnar

Sitter och kollar igenom Chanels visning för fall 2010, och se vad jag hittade för (g)ulligt



Josefine

Promenad

Här kommer lite härliga bilder från förmiddagspromenaden som jag och Fredrik gick tidigare idag vid elva tiden. Så skönt att ut och gå i vårsolen.





Fideli

Resa?

Gud vad jag hade velat åka till Florida, Miami som Mogis i 3 veckor för att läsa engelska grammatik och buisness english medans man samtidigt får massor av fritid att upptäcka staden, shoppa och sola på deras härliga stränder. När jag slutar skolan ska jag samla ihop massor med pengar för att kanske sedan åka på en sådan resa för det låter otroligt kul och är säkerligen mycket lärorikt. Och som den glassälskare jag är hade jag självklart velat prova på glassen i alla glassbarer som tydligen finns där med;)



Fideli


Dagsrapport

Ikväll så åkte jag och Fredrik hem till mig, åt grillad kyckling och fläskfilè och klyftpotatis, hur gott som helst. Någon timme efter kom Josse för att vi skulle jobba med scrapbookgrejerna så då satt vi med det i några timmar, fick faktiskt en del gjort, så det känns som att det går framåt nu. Sedan körde hon hem Fredrik och mig till honom. Eftersom han inte har diskmaskin så var det ett härligt lass med disk som väntade oss när vi kom hem så nu har vi just blivit klara med det och ska lägga oss.
Hittade detta härliga halsband hos Frida Fahrman, det skulle jag med vilja ha till en vit t-shirt, jeansshorts och en brunbraänd kropp i sommar, hur fräscht som helst.

Nu ska jag gå och göra mig iordning för sängen, godnatt!

Fideli

lördag


Älskar klänningen!


Nu ska jag åka in till stan för middag hemma hos Gustavs mamma, blir tacos som alltid är godast hemma hos henne då det finns massor att lägga i brödet! Efter det ska jag ut till Fideli och fixa med projektet och mysa! Tog en långpromenad tidigare idag, och det var verkligen hur skönt som helst...

Josefine

Most wanted w16





Josefine

Morgonpromenad

Nu blir det en morgonpromenad med Fredrik sedan frukost, hörs sen!

Fideli

Olivia


Vem älskar inte Olivias stil? Gud vad jag vill byta garderob med henne.

Fideli

Scrapbook-Fredag



Här ser ni lite utav vårt scrapbookmaterial, såg lite värre ut när vi var klara för dagen kan jag säga. Nu väntar jag på att Fredrik ska hämta mig, sedan blir det nog Så Ska Det Låta och bara ta det lugnt.

Fideli

en jobbig dag

fick sms igår när jag låg och sov att jag har flex hela dagen idag, men som tur var så gustav dessa sms och stängde av min klocka. I stället för skola har det blivit pluggande hela dagen och mer kommer det att bli. Sitter just nu med min projektdokumentation som jag håller på att bli galen över... Och snart kommer Fideli hit och då ska det klippas, limmas och fixas!

För att pigga upp mig lite kollar jag just nu runt på skor och hittade de paret som jag var super nära på att köpa i Malmö i tisdags.


Söta va? Dom hade varit perfekta till studenten, men lite för dyra trots att mamma erbjöd sig att betala hälften. Hoppas jag får jobbet som jag har sökt för då lär jag ha råd att betala dom själv!

Nu ska jag återgå till min väld av papper, stress och konstiga ord!!

Josefine

Three

3 detaljer från dagens klädsel




Fideli

Fredag

Nu har jag just vaknat och duschat, var ledig idag från skolan så det var jätte skönt att få sova ut ordentligt. Idag ska jag arbeta med projektarbetet en hel del och efter det ska jag till Fredrik och var där ikväll tills imorgon. Vi ska nog grilla men vädret är inte på topp så vi får se hur det blir med den saken.
Var förresten jätte trevligt hos Elin igår, lite spontan tjejkväll sådär på en torsdagskväll. Det blev mycket prat som vanligt och massor av skratt.
Nu ska jag föna håret äta och klä på mig sedan blir det hard work work.....

Fideli

I want

Snyggt från H&M



Fideli


sommar och soool



Denna hade jag gärna velat ha, riktigt söt!

Josefine

Dagens inspiraton


Sofi, såhär vill jag gå klädd när det är dags för bara ben:)

Fideli

torsdag

Nu är jag hemma från skolan, ska göra klart svenskan sedan ikväll blir det nog grillning hos Elin:) Hoppas det iallafall. Nu ska jag springa bort till affären och handla lite mat.
Hörs sen!

Fideli

nytt i garderoben


199 kronor från H&M The Garden Collection - (Den har skickats på posten därför den är så skrynklig)


500 kronor från Monki


149 kronor från H&M

Josefine

snygg



Josefine

i´m back

Hej alla läsare.

Det har varit torrt från min sida de senatse dagarna och det beror på att jag varit i Mamlö måndag-tisdag och igår på kvällen fick jag inte igång mitt internet. Men jag tänkte visa er mina köp om en stund, men först blir det lite pluggande för min del.


Bild tagen innan Fidelis födelsedagsfest. Klänning MQ, Kavaj H&M

Josefine

I bakgrunden, en obäddad säng......




Det här klädde jag just på mig, Kjol-JC,gamal. Linne-GinaTicot (förra årets),Kofta-Topshop.gamal. Solglasögon-Rayban och Skor-Nilson

Fideli

2 köp som jag älskar

Sådär ja, nu har kamerasladden äntligen hittat hem igen. Här är mina två senaste köp, den älskade enkla men samtidigt så användbara långklänningen och ett par Wayfarers som jag velat ha i över ett år och nu tog jag äntligen tag i att köpa ett par, ett köp som jag sent kommer att ångra kan jag tro.



Såhär tänker jag matcha den, med min röda rosjacka, träskor och sedan mitt halsband från indiska som jag köpte förra veckan, längtar tills jag kan använda det men först ska klänningen sys upp lite.

Fideli

Acne shoes

Här är mina 3 favvisar från Acnes onlineshop vad det gäller skor. Vilka tycker ni bäst om?




Fideli

Så var det med det....

Nu är jag hemma och glömde givetvs kamerasladden hos min morbror så vad jag köpte igår får ni se senare istället för nu som jag hade tänkt. Skulle även hämta ut ett paket från HM men det var skrivit på mamma så det får ni med se senare ikväll. Nu ska jag baka scones och sedan plugga. Betalade förresten in pengarna till balen idag med då det nästan bara är en månad kvar, gud vad jag längtar!!!


Visst är ringen från mango snygg? Men just nu har jag satt köpstopp för mig själv så tyvärr lär den inte bli min.

Fideli


update

Som Fideli nämnde sist så har vi en massa att göra. Jag kom hem från Malmö igår kväll, efte intervju och lite shopping. Har haft jättemysigt!

Idag ska jag plugga igen allt som jag inte hann med igår. Och ikväll blir det kankse en liten utgång. Hoppas på det i alla fall!


Ikväll ska jag visa er mina nya inköp och en ny veckans favorit!

josefine

Busy

Förlåt att det inte blivit mycket bloggande de senaste dagarna, men både jag och josse hat haft fullt upp. Nu sitter jag framför Desperate housewifes och äter popcorn, var på stan innan idag och köpte något som skyddar mot solen bra men som samtidigt är snyggt. Imorgon får ni se vad det är:)

Ha en fortsatt trevlig kväll.

Fideli

Träskor





Vad tycker ni om träskor-trenden?:)

Fideli

Dagens photobooth




Nu bär det snart av in till stan för att hålla fredrik sällskap på lunchen sedan har jag en lektion i skolan, skön dag!

Fideli

.


bye!

Nu drar jag till Malmö, kommer förmodligen inte kunna uppdatera bloggen tyvärr. Men vi hörs igen på tisdagkväll eller onsdag!

Håll nu tummarna för mig :)

josefine

Drömmar

Här är 3 By Marlene Birger drömmar som jag gärna skulle vilja bära i sommar




Fideli

Seg Söndag

Nu har jag just ätit och ska snart ut och övningsköra för första gången på typ ett halvår, det där med att köra bil intresserar inte mig så värst mycket kan jag erkänna även ifall det hade varit skönt att ha körkort så man kunde köra vart man ville när man ville. Skulle egentligen plugga idag med men har verkligen inte haft någon ork alls. Imorgon flyttar jag och Fredrik in till min morbror i några dagar för att ta hand om huset och hans katt, blir mysigt det.

Fideli


cute skirt



Gillade verkligen detta skarpt, ser skönt ut och är grymt snyggt. En perfekt combo!

Josefine

OTH

Nu ska jag nog lägga mig i soffan och kolla lite One tree hill säsong 5, det är nog den bästa utav dom alla. Tycker ni om serien och vilken säsong tycker ni isf är den bästa?. Jag kan inte få nog utav den, har kollat på alla säsonger hundra gånger, det blir liksom aldrig dåligt eller uttjatat, och nu när det är så tråkigt och ruskigt väder här i Karlskrona så får man ju passa på;)


Fideli

Veckans favorit



Den här veckan får det bli min korta kavaj från H&M som jag använder som jacka nu när våren har kommit, en alldeles perfekt vårjacka ifall ni frågar mig.

Fideli

Söndags, vilodag

Skönt med söndag. Ska bara ta det lugnt, plugga lite, åka ut till kusinen för kalas och packa inför imorgon. För då ska jag och min pojkvän åka till Malmö eftersom jag ska på intervju. Ska bli spännande, och jag hoppas givetvis att jag ska hitta en massa nya kläder med.

Nu ska jag väcka Gustav och sen blir det en joggingrunda

Josefine

Nattinatt

Nu blir det läggdags för min del, fick just veta att min morbror sitter fast i Indien pga. vulkanen, han vet inte när han kan flyga hem igen så jag och min pojkvän kanske ska flytta in i hans hus sålänge, det hade ju varit as soft faktiskt:) Får se hur det blir med den saken imorgon.
Hoppas ni haft en trevlig lördagskväll för det har jag haft iallafall.

Hittade en bild från Moderna museumet som jag tog på sportlovet, visst är det coolt även ifall man aldrig hade stått ut att ha det så här 24 7.

Imorgon kommer jag lägga upp Veckans favorit som alltid, hmm.. undrar vad det får bli.
Fideli

I am in love


Åh att jag alltid hittar massor utav skor som jag vill ha.
Vilka tycker ni är finast, dessa eller de jag la upp igår?
Fideli

Maxi Dress

Hittade en fin klänning från Forever 21 som jag gärna hade velat ha. Den fanns tyvärr bara i grått. Jag hade velat ha en röd, tror det kan bli fint att ha det i sommar när man är brun (förhoppningsvis brun).

Vad tycker ni?

Idag har var
varit på stan med Johanna och nu ikväll ska jag ut till Fideli en lite runda tänkte jag. Alltid mysigt att umgås med tjejerna!

Josefine


grymt?



josefine

Dagens


Så här ser jag ut idag! 

Josefine


Rachel Zoe



Vem inspireras inte av denna fantastiska stylist?

Fideli

Sweet shoes


Hur söta är inte dessa då? Ska man beställa eller inte?

Fideli

Lördag

Nu har jag just vaknat, väntar på att Maggan och gänget från postkodsmiljonären ska komma till vår gata för att dela ut lite vinster men eftersom vi inte har någon lott blir det tyvärr ingen vinst för vår del. Hoppas inte grannarna blir miljonärer för då dör jag verkligen....

Det var förresten den högra klänningen jag menade igår som var den andra långklänningen jag tyckte var fin, kanske var lite otydlig där.

Gud vad jag blev avundsjuk när jag såg att Elin Kling har denhär Beautyboxen i sitt badrum, det skulle jag med vilja ha.


Fideli

Våriga pasteller



En vårfräsch Whitney

Fideli

Din Sko

För er som undrade vart skorna kommer ifrån så kan ni hitta dom på Din Sko:)

F&J

Dagens detaljer





Detaljer från dagens outfit.
Nu väntar jag på att Josse ska komma, ska se vad vi får gjort av projektet ikväll, det blir iallafall Så ska det låta, tycker alltid att det är lika bra så hoppas inte att det sviker ikväll, men det tror jag inte.

Fideli

fredag

Hej på er. Nu har jag precis ätit middag och väntar på att min vän Elin ska komma och klippa mig. Vill egentligen inte alls klippa mig men när till och med min mamma ser dom där vita topparna så är det nog dags att köra en omgång med saxarna. Så nu ska dom kapas, BARA topparna dock för jag vill ha långt hår till balen och så mycket hinner det ju inte växa på lite drygt en månad.

Idag skulle Fideli och jag fixa med projektet med vi är inne i en fas med väligt dålig energi, så vi får väl se hur det går för oss ikväll. Jag hoppas att vi får lite gjort i alla fall. Vi var i alla fall en liten runda på stan, skulle gå till Glassiären men kön var för lång för att vi skulle orka stå i den, så det får bli en annan dag. Fideli provade långklänningen på H&M men nej, det blev inget köp för hennes del. Och inte för min heller, jag sparar mig tills på tisdag då jag ska ner och kolla vad Malmö har att erbjuda i shopping väg...

Tänk om jag hade haft samma lust till att plugga som jag hade till att blogga just nu, då hade ju halva uppsatsen som jg har i design så gott som varit klar nu. För detta inlägg blev mer eller mindre en halv uppsats ju..

Nu ska jag sluta tjata och hoppa in i duschen för att fräsha upp mitt hår innan Elin kommer. Josefine


(Roberto Cavalli)

The shoe

Blev ingen långklänning för min del eftersom att den var slut i min storlek, synd för mig bra för plånboken:)
Istället blev det nya strumbyxor, och provning av skor, köpte de dock inte, ska fundera tills nästa vecka men visst är de snygga? Både josse och jag blev helt kära....



Fideli

Kärlek vid först ögonkasstet


Josefine


Ännu en långklänning

Tror ni inte att det hängde en alldeles perfekt långklänning inne på H&M idag när jag gick in där? Åh jag som hade bestämt mig för att inte handla mer men jag måste nog in igen för att köpa den.


Fideli

Malina by Malin Andrén


Tack, hade verkigen velat ha denna klänningen!

Nu ska jag drömma om den, godnatt
Josefine


Äntligen

Nu har jag just beställt en svart långklänning från H&M och en födelsedagspresent till min lilla syster. Äntligen hittade jag en enkel svart långklänning efter lång tids letande, känns otroligt skönt faktiskt, hur patetiskt det än låter:)haha.
Nu ska jag spendera kvällen framför tvn med Fredrik.

Fideli

More wood to the people


Åh jag älskar träklackar, kan inte få nog av dem. Måste köpa mig ett par till sommaren.

Fideli

Nyinköpt



Nyinköpt från indiska,älskar den blommiga klänningen,denn ser lite bred ut upptill på bilden med den är inte så i verkligheten och så kunde jag inte motstå halsbandet heller.
Vad tycker ni?

Fideli

klick sa det

en ny klänning beställt, kommer redan nästa vecka. Då ska även min klänning från The Garden Collection komma. Nu ska jag ta en vända till på balkongen.



Josefine

Tisdagens goda gärning

Gjorde en god gärning i tisdags. När jag va inne på H&M kom det fram en söt liten kille till mig och frågade om jag ville köpa en majblomma av honom. Så det gjorde jag. Den pryder nu min skinnjacka. Visar eer senare, nu ska jag dyra ner i alla celler och lära mig dom..



Josefine

fortsätting

tusen saker att göra, men mindre än en månad kvar till mösspåtagningen och till dess vill jag ha det mesta klart så att jag bara kan njuta sedan. Kom precis hem från skolan där jag gjorde prov, kändes väldigt bra, det lönar sig att plugga som en dåre med andra ord. Nu ska jag börja plugga till nästa prov som jag har på tisdag nästa vecka och sen har jag ett på torsdag, jag har inget liv.

Ikväll tänkte jag följa med mamma ut till ishallen för att kolla på hockey, blev ingen igår då gustav och jag letade fram grillen och grillade i stället...

Eftersom jag hittade min sladd till kameran igår så tänkte jag visa er en gammal dagen.


Spetströja, och lackleggins.








Torsdag




Nu bär det av till skolan, idag ha jag på mig kavaj och kjol från H&M och linne MONKI

Fideli

Solen har satt sina spår

Satt ute i 4 timmar idag och solade, det har satt sina spår ska jag säga, hela min näsa, panna och huden under ögonen är helt illröd, hoppas att det lägger sig tills imorgon annars blir det att lägga på två lager smink. Nu ska jag försöka koncentera mig på religionen för imorgon har jag redovisning och efter det blir det läggdags.

Hörs imorgon, natti!

Fideli

Födelsedagspresent


Här är mitt nya smyckesträd jag fick när jag fyllde år. Jag älskar det, det gör sig så bra mot min lila vägg med:)

Fideli

Walking on Wood


Åh vad jag vill ha dessa skorna, de är så snygga verkligen.
Byxorna ser inte heller helt fel ut faktiskt

Fideli


Kameramixtrande


Håller på att mixtra lite med min nya kamera därför bilden är så suddig provar lite olika inställningar på den nämligen....

Fideli

en spännande framtid

Fick precis ett samtal, ett mycket spännande samtal. Ett samtal med en person som vill träffa mig för en intervju i Malmö, redan på tisdag. I cant wait. Berättar mer när jag vet mer. Men håll tummarna för mig!

Kiss J

Veckans favorit(er)

Jag har hittat mig kamerasladd, så nu kan jag äntligen tömma min kamera och ta nya bilder. Idag tänkte jag visa er denna veckans favorter som jag har i min garderob. Får bli två bara för att jag har varit så dålig på det tidigare.



Blommigblus ifrån H&M, älskar den

Samt mina nyinköpta träningstights som jag hade kunnat leva i. Från Adidas (ser ut som jag har ett gigantiskt ben, men det är två)

Nu ska jag ut och gå en runda, blir nog in till stan för att lämna filmen som Gustav och jag hyrde igår. Efter det ska jag möta honom på jobbet för att åka ut till hans pappa och spendera eftermiddagen där. Ikväll bli det hockey då min bror spelar match.

Ha en bra dag, hoppas solen skiner lika starkt hos er!
Josefine


Vårsol

Gud så härligt väder det är idag, nu ska jag ut och sola i det härliga vårvädret.
Hoppas att man snart kan gå runt så här utomhus men det dröjer väl ett tag till tyvärr.


Fideli

Aida



Fideli

Ge mig!


Helst av allt skulle jag vilja bära den här klänningen på balen i maj men så lär det ju tyvärr inte bli.

Har ni förretsen sett att det skrivits om Prinsessan M och Jonas i Aftonblandet idag? det blir inget bröllop och det var ju det jag skrev här på bloggen för ca. 1 månad sedan redan men det är först nu det kommit ut i media, det står dock inte den riktigt anledningen till varför det inte blir något bröllop......

Fideli

Tyvärr....

För er som undrar vart Majas inlägg håller hus får vi tyvärr medela att hon dragit sig ur, synd med sant.

F&J

Detaljer

Nu när jag åkte bussen hem så filmade postkodsmiljonären en hållplats innan mig, någon i vår lilla by måste ha vunnnit, attans att man inte köpte sig en lott.

Jag har just kommit hem så ska plugga lite nu sen ikväll ska jag till fredrik. Detaljer som jag hade på mig idag kommer här:Jeans,ring och skärp


Fideli

Gyllenbrunkropp

Tänk denna skjorta och en gyllenbrunkropp, det kan inte bli bättre än så i sommar.

495 kronor från Gudrun Sjödén


Det tror i alla fall kan bli superhett! Vad tror du?
Nu måste jag plugga vidare, Josefine

Lämna dessa hemma ett tag till


Idag hittade jag ett par jesussandaler i vårt kapprum på skolan. Någon har troligtvis gått till skolan i dessa. I mitt tycke är det ¨på tok för tidigt för detta, men visst smaken är som baken... Jag tänker dock att lämna mina sandaler och ballerinaskor hemma ett bra tag till, det är ju nästan frost på nättrena...

Josefine

Små hjärtan som värmer

Dessa strumpbyxorna från topshop hade gärna fått värma min ben.



Fideli

Veckans favorit

Eftersom jag hade fullt upp igår glömde jag lägga in Veckans favorit men här kommer den iallafall, en dag försent.

Min älskade nya Marc by Marc Jacobs plånbok som jag kommer ha livet ut.

Fideli

En dag i vårsolen

Imorgon hoppas jag att det ska bli lika fint väder som det var igår. Då tänker jag se ut ungefär såhär.


Nu ikväll var jag ute på en långpromenad ... Och sen hittade jag påskriset bakom soffan, så det är nog den enkla anledningen till att jag låter som en gammal kråka. Vi har pollen i vår lägenhet!!

Nu ska jag kolla på topmodel. Josefine

långis


By Matthew Williamson

J

H of H

House of Harlow gör både fina smycken och skor, här är mina favoriter.





Vad tycker du bäst om?

Nu ska jag återgå till Religionen, håller på att skriva om frälsningsarmèn, jättekul......

Fideli

Jippi!!!!


Idag hämtade vi våra studentmössor, nu längtar jag hur mycket som helst till mösspåtagningen som är den 14e Maj och allt firande efter det fram till själva studentdagen!!!!!!

Fideli

Asos

Fick mail från asos imorse och hur snyggt är inte allt detta? Jag hade inte tackat nej alltså.


Idag är jag mer förskyld än vad jag va igår, skit med! Ska försöka plugga undan så mycket som möjligt idag efter skolan så att jag kan ta det lite lugnare senare i veckan. Vad ska ni läsare göra idag?

Josefine

Presenter

Här får ni lite bilder på vad jag fick i present idag och igår:
Tuggumi,BOB Gelè ( bara för att driva med mig eftersom jag tycker om det :P) Bananer i pyjams film, vin, Nuxe olja,pengar,kamera,mobil,klänning från the garden collection, trosor, smyckesträd med smycken på, prynads docka och prynads hjärta och det bästa av allt Marc Jacobs plånboken som är i limiterad upplaga, finns endast några få exemplar kvar, den kommer jag ha livet ut. Tack till all familj,släkt och vänner som gjorde min 18-årsdag perfekt.







Fideli


Tjuvkik














Vilken är din favorit? Släpps på H&M i maj.

Josefine


Tröttis

Idag har varit en riktigt slödag. Är dunder förskyld, både näsa och ögonrinner. Vi var för en stund sedan ute på Gullberna och gick. Supermysig söndag. Nu ska jag sätta igång med lite plugg inför morgondagen psykologiprov.

Josefine

Jag 18 år :):)

Som Josse skrev blev jag kidnappad igår, började med bowling sedan åkte vi vidare till spa där jag fick en relax massage, underbart var det efter det åkte vi hem till mig för att äta och efter det kom alla gäster, jättetrevligt då jag inte hade en aning om hur dagen skulle bli, hade bara tänkt vara hemma och plugga men så blev det ju inte alls. Nu imorse grattades jag av familjen och fick massor av fina presenter vad det är får ni se senare, nu får ni nöja er med lite bilder från gårdagen istället.

Jag untanför spat, ingen aning om vart vi var


Den fina dukningen som mamma hade gjort med lite hjälp av mina kompisar kan jag tänka mig


En glad Fideli

Nu ska jag göra mig iordning för snart kommer släkten
Fideli


Luuuurad

Det va inte alls tjejkväl eller mys med Fredrik idag som Fideli egentligen trodde. Vi kidnappade henne imorse och har varit på spa idag. Nu ikväll blir det överraskningsfest*!!!

Partyparty Josefine

Lördag

Nu har jag just stigit upp och ätit frukost, såg att jag var i tidningen idag eftersom jag fyller år imorgon, mamma och pappa hade lagt in en jätte gammal bild tänkte lägga upp den när jag kommer hem för är fortfarande hos fredrik, nu ska vi kolla klart Wallander som vi påbörjade igår men somnade till, vad tycker ni om Wallandet filmerna?

hörs sen!!

Fideli

oj, ett till

Var bara tvungen att visa denna coola ring som jag hittade!


By Alexander McQueen

J

Chloé


Dessa söta blommorna hade gärna fått pryda mina små öron framöver


Likaså denna ring på mitt finger, LOVE IT

Nu ska jag drömma om dessa sötsaker, Godnatt

Josefine

Thank god ist friday

Ja nu har vi äntligen kommit i land, fredagkväll är här och jag kan äntligen pusta ut. Denna veckan har varit extrem, känns som att jag bara hunnit med läxböckerna och gymmet. Men det är bara att bita ihop för om två månader står jag där i min vita klänning och tjoar av lycka och inte en enda uppsats till ska jag skriva om till om sådant som jag inte är intresserad av. Känns så skönt!

Nu kom jag precis hem från gymmet och det luktar vitlök i hela lägenten, mums. Idag har jag varit ute en vända hos Fideli och vi har jobbat med projektet och skrattat en massa. Passade även på att måla naglarna ljusblått, super snyggt!


Linne från Mango

Snyggt va? Tyckte det passade bra nu när våren snart är kommen.

Ha en toppen kväll, Josefine

Långt från H&M


Skulle kunna dö för den här, någon som vet när den kommer in i butik?

Fideli

Fredag


Nu har vi arbetat på projektet sedan halv 1 , snart är det dags för att åka till fredrik för fredagsmys

Fideli

Jag säger

.. Godnatt

Har precis kollat klart på Äntligen Midsommar. Skrattade en hel del. Har studiedag imogron, så är ledig. Eller ledig och ledig. Ska lämna Gustav på jobbet, träna, till arbetsförmedlingen och sen hem till Fideli för att fixa så gott som allt med projektet - känns skönt! Får hoppas att vi kan hejda allt prat som brukar bubbla upp. Men det får vi ta igen på lördag då det vankas grill hemma hos Challe på Sjuhalla. Alltid lika mysigt att träffa tjejorna :)


Nu ska jag sova gott! Josefine

Wayfarers



Dessa Wayfarers skulle jag vilja ha med newyorks tunnelbanesystem i, ifall jag inte minns fel. Visst är de coola?

Fideli

Longchamp love



Fideli

Torsdag

Nu är jag hemma, var på stan med min pojkvän efter skolan, hade hittade ett par fina chinos från Filippa K och en vit tshirt från resteröds sedan köpte han även en present till min födelsedag, eller jag valde så vet redan vad jag kommer få, men det får ni se först på söndag.
Nu har vi satt igång grillen här hemma, ska bli jätte gott, första grillningen i år:)

Det är några av er som sagt att ni vill veta mer om oss och se våra outfits så det får vi väl bli bättre på nu i framtiden. Kommer ett inlägg om det senare så ifall ni har några frågor om mig ställ dem nu så blir det svar ikväll.

Fideli

Designer för Vagabond

I tisdags släpptes en limiterad design av designern Jenny Fredriksson som för en tid sedan blev tillfrågad att göra denna kollektionen.  Dessa finns at köpa i Vadabonds flaggskeppsbutiker och finns att köpa i två färger, vit och congacsbruna. Skorna är framtagna i 40 exemplar och kostar 995 kronor. Du kan även om ett tag vinna ett par på Elle.se.






Josefine


Think nude


Ja tack, detta hade gärna fått trollar in i min garderob. Jag är trött på mina gamla kläder och har inte råd att köpa nya (ungefär) efersom jag måste spara ifall  jag inte får något sommarjobb. Eller jag har ett sommarjobb men det är dåligtbetalt och jag vill faktiskt inte jobba där, så jag har sökt en hel del andra jobb och hoppas verkligen att de ringer upp snart...

Men visst är skorna snygga? 3100 pix och dom är så gott som dina. Från Miu Miu

Nu ska jag äta lite luch och fortsätta med pluggeriet.

Josefine

Onsdag kväll

Ikväll har jag spelat tennis med pappa, efter det åkte jag till fredrik och kvällen har spenderats framför tv, nu efter sporten blir det sandhamn och DJ hångel haha:)
Godnatt på er

Fideli

Die


Jag skulle kunna dö för detta halsband, hur snyggt är det inte?

Fideli

Hur fräckt är inte detta?


"Nu gör Karl Lagerfeld samarbete med Coca Cola Light

Karl Lagerfeldt som en gång uttalade sig med "Fashion is the healthiest motivation for losing weight" har gjort en limited edition box, i form av en mini-garderob med en flaska Coca Cola Light där han själv är porträtterad.

Boxen kommer att säljas på Colette, i Paris, from den 24e april men kan förbeställas på Colettes hemsida redan nu."- minoutfit.se

Fideli


Vårsolning

Nu har jag varit ute och läst plus solat i 2 timmar, var jätte skönt verkligen. Har fått lite färg faktiskt så nu fortsätter vi att bygga på den ännu mer.

Fideli

Primär, första glassen

Nu är jag hemkommen från skolan och glassiären.Var där med Elin och Challe, första gången i år. Nu blir det till att sätta sig ute och sola samtidigt som jag ska plugga religion,provet är nämligen imorgon så får köra gärnet nu. Känner dock att jag pluggat för lite tyvärr, få se hur det går hoppas iallafall på ett VG.

Dum som jag var började jag ju äta innan jag kom på att jag skulle ta kort så all choklad är nästan slut här på bilden tyvärr, men visst ser den god ut?:)


Fideli

onsdag

ska snart bege mig in till stan för att möta upp mamma. SKa fixa lite ärenden på banken och jag ska hitta mig ett par nya träningstights. Drömmde i natt om massa billiga klänningar på H&M så få väl ta mig en titt där med ...
Solen skiner så nu åker brillorna på!

Josefine

snacka om slutkörd

Har precis tagit en dusch och käkat lite för har nämnligen tillbringat en del av min kväll på gymmet. Va för lat idag på dagen, eller jag snarare somnade i solen på balkongen, så fick ta igen det nu ikväll på gymmet. Dock så föredrar jag att träna på förmiddagen. Kvällar är hopplösa, smockat med folk och man kan knappt andas. Men jag kämpade på och tänke på alla glassar som jag kommer att trycka i min i sommar och då kommer jag att tacka mig själv för de där extra kvällstimmarna på gymmet...

Annar så har jag bara pluggat idag nästan hade en fet hemtenta som skulle lämnas in i filosofi så jag får hoppas på ett gott resultat.Imorgon ska jag till baken med mor min för vi ska fixa med min utbildning som börjar i oktober, som jag läääängtar!!!  Nu är jag trött och ska sova. Sov gott kära läsare.
Josefine


Vilken är er favoritglass?

Zanslösa Zara




Vem inspireras inte av det här? Var på Zara när jag var i Göteborg men vad jag kan minnas fanns inget av det här i butik fast det var väl bara jag som glömde att leta.

Fideli

Manhattan


Idag plockade jag fram min vårväska som jag köpte förra året,längtar till sommarn så jag kan ha den som strandväska med, den har perfekt storlek och är snygg med. För er som inte vet är den ifrån Svenskt Tenn, designad Josef Frank, mönstret kallas Manhattan, eftersom det är stadsdelens vägnät.

Fideli

jatack


edge

Har under ett tag följt Elin Klings assistens Emma, hennes blogg. Där finner man, eller i alla fal jag en massa inspiration för hon är verkligen supersnygg och jätteduktig på att klä síg.








Snyggt va?

Josefine

patterns

Vem visste att det kunde vara sååå snyggt med randigt och leopard?
Whitney kan hon!


Fideli

Tisdag

Är just hemkommen från skolan, 2 lektioner så det var rätt soft. Nu ska jag ut i det fina vädret och plugga religion hade jag tänkt. Glassiären i Karlskrona har förresten öppnat, ett underbart ställe för dig som gillar stora glassar och de har även världens godaste rån till, de är hembakta och smakar helt fantastiskt så ska bli ett kärt återseende då jag ska dit imorgon. Ska ta kort på glassen så ni får se hur stor den faktiskt är.


Fideli

News

Hittade en söt liten kjol från H&M (så mycket pluggande blev det) men hittar ingen inspiration i skolan så får köra stenhårt när jag kommer hem.



Finns även i svart

Matcha gärna med en vitt lite oversize linne, super snyggt i vår/sommar


Josefine

Dålig uppdatering

av mig.. Men igår var det fullt upp hela dagen. Duscha och fixa mig-middag hos Gustavs pappa-in till stan till Gustavs mamma-vidare hem för att hämta kläder - och sen ut till Gustavs pappa för att umgås med hans bror... Hektiskt kan man verkligen säga.

Nu back in school igen och var riktigt drygt när klockan ringde imorse vid sex. Man är verkligen inte van vid det, i alla fall inte jag som inte ställt klockan på hela lovet. Så nu sitter jag här med en hemtenta i filosofi och hoppas på att få klart så mycket som möjligt innan nästa lektion börjar vid kvart över tio. Men får se hur mycket man får gjort med tankte på att hela cafét är fullt med folk och jag har svårt att konsentrera mig när det är mycket liv runt omkring.

Hörs senare, J

Red roses



Fideli

The Hills brudarna

Jag kan inte få nog av The Hills tjejerna, de ser alltid lika bra och fräscha ut och de bär alltid underbara kläder som man inte kan låta bli att inspireras av.


Ifall jag hade fått bya garderob men vem som helst hade det lätt varit Lauren


Fideli

Nuxe

Längtar tills farmor och farfar kommer hem från Thiland för då kommer jag få den här oljan och sedan fick man något från samma mäske på köpet, kommer inte ihåg var det var. Oljan kan man både ha på hyn i ansiktet, kroppen och i håret, den ska vara magisk, hoppas det ger resultat. Blir spännande att se hur det blir.


Fideli

SATC

Nu har mamma och jag just kollat på Sex and the city filmen, längtar till tvåan kommer på bio den 28 maj, problemet är bara det att det är då vi har vår bal så får se den någon dag efter. Nu ska jag sova, vi hörs imorgon.

Fideli


no words

Hittade den här bilden när jag kollade runt på internet, jag vet inte riktigt vad det är med den som får mig att älska den, den liksom bara ÄR skitsnygg, det finns inte ord.


Fideli

Den där Sonia





Jag älskar hela grejen med att de ska gå på catwalken precis som att det vore disco på Sonia Rykiels visning inför vår och sommaren 2010, man blir så glad att mode för en gångsskull kan vara roligt och att modellerna inte bara ska gå rakt upp-och-ned.

Fideli

Acne

Acne släpper nu sin första badkollektion. Kankse inte min stil, men bilda er gärna en egen uppfattning!







Nu blir det mat , Josefine

vill ha!!


Hur söt är inte denna klänningen då? Love it!!!


Josefine

Veckans favorit

Veckans favorit får bli mitt nya linne från Monki, kan inte få nog av det.


Fideli

Student

Det är för många dags att inom två månader ta studenten. Jag va för en stund sedan inne på asos.com och hittade dessa:


För dig som vill ha en lite mer vågad och spacead klänning


En klänning till sig som inte vill vara en vitklädd student utan väljer mer det gräddelina stuket


Smaken är som baken, så varför inte bryta av och ha en hellång klänning


En väldigt söt klänning, om jag inte redan hade haft en studentklänning så hade jag nog klickat hem denna söt kreaktion.

Nu ska jag hoppa in i duschen och förvandlas från odjur till skönhet igen (blink)

Josefine

Slå till!

Har lagt upp lite plagg i min butik nu så ifall ni är intresserade av oanvända billiga plagg, kika gärna in och kanske tillochmed slå till!
Länk:http://www.seconds.se/?section=shop&id=2931http://www.seconds.se/?section=shop&id=2931

Fideli

Söndag

Har bestämt mig för att lämna tillbaka den gröna By Marlene Birger blusen för att lägga pengarna på en väska som jag velat ha länge istället, vad det är för någon får ni se en annan dag:)
Mamma hämtade mig hos fredrik innan och efter det har vi kollat runt på kameror då jag önskat mig det till när jag fyller år, bara en vecka kvar nu!
Nu ska jag fika lite sedan plugga religion.

Fideli

inte en gång till

Puh, va ingen höjdar kväll igår. För festen va jättetrevlig med många nya ansikten. Men Karlskronas uteliv är en katastrof på lördagar för dig som är född på 90-talet. Så jag säger det nu, aldrig mer än lördag!

Sov hemma hos Gustavs mamma i natt och tog nu på förmiddagen bussen hem till mammsen för ikväll blir det lite påskmys med mormor...


Den här mysiga jackan hade jag behövt idag när jag staplade fram i mina klackar och kavaj till bussen. Var nog inte lika snyggt som igår kväll. Men men det får jag bjuda busschaffisen på!

Josefine

Så rätt!


Såhär skulle jag vilja se ut varje dag och kunna gå och shoppa Chanel utan att plånboken blev helt tom!

Fideli

kvällens önskeoutfit



Josefine

a good hair day

Jag verkligen älskar mitt nyfärgade hår. Eller nyfärgat och nyfärgat, har haft det sedan förra fredagen men känns ändå nytt. Det är glansigt och faller helt perfekt. Tänk om man alltid va nöjd med sitt hår...

Igår var vi ute hos farmor och farfar på Verkö, träffade hela tjocka släckten och alla var med, kusiner som pojkvänner som syskon. Var hur mysigt som helts faktiskt. Ikväll blir det ännu en påskmiddag och sedan vankas det party + utgång och ska bli jädrand skoj. Var rätt längesedan jag var ute känns det som. Tänkte göra ett önskekollage nu för att visa er hur jag vill se ut ikväll och imorgon kan ni få en bild över hur jag såg ut och på mitt hår. Får fota med Gustavs mobilkamera eftersom jag har städat bort sladden till min kamera...


Blev ett tråkigt inlägg utan bilder, men jag lovar att skärpa mig!
Hörs om en stund, Josefine

Vår Vår Vår


Nu kom jag just in igen, verkligen hur skönt som helst ute. Satt i linne och shorts, känns som sommar bara det att det inte är några löv på träden ännu;). Här är en bild från vår trädgård, mamma har börjat plantera ute nu, det känns som ett riktigt vår tecken, blommorna klarar sig ute, de fryser inte ihjäl. Nu ska jag gå in i garderoben för att hitta något att ta på mig när jag ska till mormor.

Fideli

Påsk och värme

Gud idag är det verkligen sommarvärme ute på vår baksida jätte skönt, har suttit där ett tag nu och ska ut igen för att sedan åka till mormor och leta påskägg som vi gör varje år. Hoppas ni med får en trevlig påskafton, mer uppdatering senare, nu ut i solen igen!

Fideli

Från Asos

Här är fyra fräcka byxor från ASOS, skulle gärna vilja ha allihopa till våren tillsammans med ett par snygga klackar.

Nu ikväll så ska jag och Fredrik bara ha det mysigt framför TVn, vi ska kolla film och äta Svenska Lantchips med gräddfil smak, älskar verkligen dom chipsen.




Ha en trevlig kväll
Fideli

Kalas m.m

Har haft en fullspäckad dag har bland annat varit på min kusins kalas, lilla Molly som fyllde 5 idag så har tyvärr inte hunnit med datorn som jag sa att jag skulle göra idag. Fredrik har gett oss i familjen en full redovisning av sin resa till Toronto så tänkte lägga upp lite bilder där ifrån sen men nu blir det mat först.

Har inte så mycket inspiration idag så det här är vad ni för nöja er med för stunden, lovar att bättra mig när jag får tillbaka bloggsuget.

Fideli

Blugirl

Satt och kollade i min nya Elle för en stund sedan och upptäckte en superläcker klänning. Så jag gick in på deras hemsida och spanade. De är lite speciella men roliga, se och njut...








Den sista är min favorit, vilken är er?

Josefine

långfredag!

Härlig morgon! Jag har drömt om studenten i natt och vill bara dit nu. Längtar så sjuktt mycket nu...
Idag ska vi ut till farmor och äta påskmiddag, ska bli gött! Vad ska ni göra idag? :)



Josefine

Tjejkväll

Nu är jag hemma från tjejkvällen hos Annie. Det var jag Josse Annie och Hanna, mycket trevligt, länge sedan vi hade tjejkväll sist. Vi åt marinerad kycklingfilè,hur gott som helst. Nu ska jag och fredrik snart gå och lägga oss. Sov så gott ni med, imorgon blir det bättre uppdatering från vår sida kan vi lova:)

Fideli

Marc Jacobs

I dessa marc jacobs necessärer hade jag gärna velat förvara mitt smink, nagellack m.m. Visst är de fina?



Vilken är din favorit?

Fideli

Elle nr 5


Den snygga tidningen till höger damp för en stund sedan ner i mitt brevinkasst. Både jag och Fideli blev smått förälskade..

idag har vi vart riktigt hurtiga och först varit på gmmet och sedan så gick vi hem till mig, riktigt stolta är vi över oss själva. Ikväll blir det tjejkväll hos Annie och ska bli sååå mysigt!

Josefine

Rösta på oss!

Vi är tydligen med om att tävla om att bli veckans blogg på två sidor nu så gå gärna in och rösta :)
Den ena länken har vi i något inlägg ner och här kommer den andra:http://ellieadolfsson.blogg.se/

F&J

RSS 2.0