Onsdag

Just nu väntar jag på mat sedan blir det att åka till fredrik, ska nog köpa med mig en B&J, har inte ätit det på länge. Älskar chocolate fudge brownie eller vad den heter så den får det bli ikväll:)

Fideli

Cute skirts

Nu är våren nästan här och det har ju många väntat på. Jag har satt ihop ett kollage med några kjolar som jag fann som inspiration till vårvädret. Hoppas ni inspirerar sika mycket som jag gör!


Ha en fortsatt skön dag!
Josefine

klänning span

Hittade dessa underbara klänningarna när jag spanade runt!


Josefine



The dress


Det här var alltså klänningen som gömde sig i påsen. Nu längtar jag till sommaren så jag kan använda den!

Fideli

Riskakor och Topmodel

Ja det är ungefär så min morgon ser ut. Vaknade på fel sida idag så är trött och omotiverad till det mesta nu. Ska försköka plugga undan så mycket jag bara kan idag och vid fem ska jag till gymmet med Fideli. Fast ska ta det lugnt för håller på att bli förskyld, typiskt!


Josefine

Glöm ej!!

Glöm förresten inte att rösa på oss i veckans blogg!!!

www.starcevic.blogg.se

F&J

En tidig födelsedagspresent

Det slutade med att jag fick en till söt påse igår, av Fredrik. Eftersom han varit i Toronto hade han köpt med sig en present till mig det skulle va min födelsedagspresent men eftersom varken han eller jag kunde hålla oss så fick jag den igår istället, en och enhalv vecka förtidigt men men....


Ni får se vad det är i den senare när jag kommer hem:)

Fideli


Dags för utgång

Imorgon ska jag ut och dansa med brudarna och då hade jag gärna velat se ut så här.



Josefine

By Marlene Birger


Det var den här godningen som låg i påsen från By Marlene Birger, vad tycker ni?:)


Fideli

Rösta på oss!

Vi är med om att bli veckans blogg, gå in och rösta så är ni söta:)

www.starcevic.blogg.se

Paket från stockholm

Pappa kom just hem med den här lilla påsen från Stockholm, vad som befinner sig i den få ni se senare, kan lova att det är något jätte fint!!

Fideli

Uppsatsskrivning

Har haft en underbar dag hittills. Åkte in till gymmet och va där i hela två timmar, skönt. Fick även anvnda mina nya brillor idag med eftersom solen ville skina på oss här i Karlskrona idag. Sitter just nu och håller på med att skriva en uppsats i svenska C. Den handlar om skillnader mellan modet på 60- och 80-talet, ganksa intressant faktiskt. Använder mig av en bok som heter Vintage - en stil guide till vintagemode som är skriven av Marie Birde.




60-talets Twiggy

VS


80-talet



Ha en fortsatt bra dag i soooolen - Josefine


Kling

Hur snygga är inte dessa shortsen då?? Nu ska jag träna!!


Tisdag

Nu snart ska jag in till stan för att möta upp fredrik på hans lunch och höra hur han haft det i toronto, sedan blir det en runda på stan med annie för att jag sedan efter det ska fixa lite grejer till ett skolarbete och efter det blir det gymmet sedan hem och ikväll ska jag till fredrik, så det blir en fullspäckad dag idag.
Tittade ut genom fönstret för en stund sedan och det är klarblå himmel och solen lyser, hur härligt som helst, nu är våren här på riktigt!!!

Fideli

ny dag

Godmorgon, ligger i sängen och har sovit toppen i natt. Har precis kollat klart på sista avsnitten av Galmourama så kommer en utvärdering av det senare idag. Nu blir det frukost och plugg fram till 12 för då blir det gym!!

Tjing!
J

trötter

Det är en väldigt trött Josefine som bloggar. Känner mig helt mör i kroppen och vill bara krypa ner i sängen slummra. Så jag får väl pallra mig upp för trappan, borsta tänderna och tvätta bort det lilla smink som jag målat på idag på morgonen. Tänkte kolla på de två sista avsnitten av Glamourama innan jag somnar också, dom är ganksa kul som tjejerna.

Imorgon ska jag ställa klockan på 9 för att gå upp och plugga för att sedan bli hämtad av Johanna vid elva tiden för att åka till gymmet. Har inte varit där sedan i torsdags så ska bli skönt..

Hoppas ni kan sova gott i natt, J

Abbey Lee

Någon mer än jag som tycker Abbey kan vara en utav världens vackraste? Hennes ansikte är verkligen felfritt!





Fideli

Top model

Har varit och handlat nu ikväll och skickat tillbaka mina skor till Nelly som jag hade beställt med som var väääldigt höga. Nu sitter jag och slökollar lite på den nya säsongen av Top Model. Gillar att kolla på sådana program, gillar det dramatiska amerikanska, helt stört! Någon som jag reagerade positivt till var att de bara tar med tjejer som är under 70 cm. Tycker verkligen det var en klok idé, modeindustrin behöver förnyas av oss som är mini (haha).
Vad  tycker ni läsare om den idé?

Josefine


Skynda fynda!

Skynda fynda gamla vagabond skor som nästan aldrig blivit använda i mina lilla butik på: http://www.seconds.se/?section=item&id=9014#main

Fideli

måndag

måndag och dag ett på mitt sista lov. Som Fideli tidigare nämnt så har vi ju spenderat denna dagen i Växjö. Hittade mig ett par solglasögon från Cheep Monday och en bh från BikBok.



En närbild på mitt kap, kostade bara 99 kronor och den kommer att användas flitigt i vår/sommar.

Har ju under helgen varit modell för Cookie and I Hairteam och har verkligen varit jätteroligt. Och en härlig upplevelse. Jag lovar att leta upp min kamerasladd så att ni kan få se bilderna från i helgen.

Josefine

Växjö

Nu är vi äntligen hemma , håller på att hungra ihjäl mig så hoppas jag får mat snart. Hittade scrapbook grejer som vi behövde men också ett linne från monki. Imorse så var förrsten josse på förstsidan i BLT med, en bild från modevisningen, kul!


Josse körde både dit och hem

Det här fina köpte jag för endast 100 kr, det tycker jag att det var värt!

Fideli

Roadtrip

Snart bär det av till växjö för att inhandla saker till projektarbetet slutprodukten ska nämligen bli en scrapbook så ska in till panduroaffären för att handla grejer till det. Josse kommer och hämtar mig vid elva så nu ska jag sminka mig och äta. Hörs senare!

Fideli

Smaskig inspiration





Fideli

Veckans favorit

Veckans favorit blir min jumpsuit från Topshop som jag köpte förra sommaren men den hann knappt användas eftersom vädret blev dåligt efter jag köpt den någon gång i augusti tyvärr, men i sommar ska det bli ändring på detta.


Fideli

Photobooth




Nu ska jag till mormor på kalas när jag kommer hem ska jag välja ut en godbit för den här veckan.
Idag tog jag på mig en gammal klänning från H&M och kavajen är med där ifrån.

Fideli

Veckans favorit

Jag tänkte börja med en ny kategori här på bloggen nämligen: Veckans Garderobs Favorit
Så varje söndag hade jag tänkt lägga upp en utav mina favoriter ur min garderob, veckans favorit får ni senare.
Vad tycker ni, låter det bra?

Fideli


Visning

Nu är jag hemma från modevisningen och handbollen, hästå förlorade tyvärr men men...
Här kommer lite bilder från visningen

Josse var hårmodell, klänningen är från BikBok



Det fanns massor utav montrar i visningshallen, den här klänningen kunde man hitta i ett utav dem

Mariette avslutade visningen med sång

För er som undrade vilka storlekar de sålde på ZARA kids är det upp till 14,15 år .
Jag är vanligtvis en XS och kunde ha kläder som var för en 12 åring så storlekarna är stora, perfekt!

Fideli

Lördag

Idag ska jag åka in till stan för att förmodligen först kolla på elitseriekval i handboll, Hästö är det som kvalar. Sedan blir det att kolla på modevisningarna som är i mässhallen, mina kompisar ska nämligen gå nu på "Karlskrona fashionweek", ska ta lite bilder så ni får se hur de såg ut , By Marlene Birger ska visa sin höstkollektion med så det blir jätte spännande. Men nu först blir det att duscha och göra sig i ordning.

Hörs senare!

Fideli

NU SÅ!

nu har jag varit uppe hos mormor och hämtat kamerakabeln så här kommer mina köp från igår.

ZARA kids

H&M-the garden collection

ZARA kids

H&M the garden collection

ZARA woman, klacken kommer inte till sin rätt här

ZARA, inte världens bästa bild, syrran tog den nerifrån


Nilsons

H&M

Det här vad var jag fick med mig från göteborg plus ett vitt vanligt linne och en vit långärmad från H&M. Som ni såg lyckades jag få tag i shortsen och jackan från H&Ms trädgård. Fick motstå flera fina grejer från Designers remix collection och en helt underbar Marc Jacobs plånbok då jag ska utomlands i maj, men men få ta igen de plaggen en annan gång
Snart blir det marinerade kycklingspett och ungsstektpotatis, perfekt fredagsmiddag.

Fideli

stress stress

åter igen stress.

Kom precis innanför dörren från frisören. Har färgat till håret inför helgens visningar. Blev ungefär som jag hade det innan. Älskar kanslan av ett nyfärgat hår..

Innan idag har jag varit på Casablanca och hjälpt henne med lite inför modevisningarna i helgen. I hennes affär säljer hon bland annat Odd Molly och By Marlene Birger så jag njöt varje sekund.

Nu ska jag bara slänga i mig lite mat och sedan rusa in i till stan för ett genrep..

ha en bra kväll, Josefine

W

Hittade en jätte härlig bild från Whitney Ports visning så vill jag se ut i sommar, härliga pasteller och brunbrända ben


Fideli

Unplugged

skulle ju som sagt lägga på bilder på det jag köpt men då min pojkvän åka iväg med vår kamera fick jag låna mormors bara det att pappa glömde ta med sladden så man kan ladda över de till datorn smart som han är så det får bli imorgon eller senare idag istället tyvärr..

Nu har jag just kommit hem från skolan, har en engelska uppgift som ska vara klar och inskickat klockan 4 så den ska jag sätta igång med snart.

Fideli


Göteborg!

Nu är jag hemma efter en heldags tripp till Göteborg, mamma och jag körde hemifrån vid halv 7, kom till H&M någon minut över 10, affären hade inte ens öppnat sina "dörrar" helt men ändå var det fullt av folk i butiken och godbitarna var redan slut tyvärr, men eftersom jag hade åkt upp hela vägen dit ville jag inte komma tomhänt tillbaka, Så jag spenderade en lång tid utanför omklädningsrummen för att få tag i några av plaggen ur the garden collection, och det fick jag med, vad det blev får ni se imorgon.

Nu ska jag hänga in mina nya köp i garderoben för att sedan göra mig iordning för sängen och vila mina stackars fötter och ben som jobbat hårt idag under göteborgs härliga vårsol.
Godnatt!
Fideli

Style by Lindex

Jag har faktiskt börjat gilla Lindex kläder mer och mer och därför tänkte jag visa er mina favoriter:






Dock så va den här klänningen inte lika snygg i verkligheten, men funkar absolut. Hade velat köra den ett par vändor i tvättmaskinen så att man får den urtvättade känslan. Jag tror faktsikt det hade varit riktigt snyggt!!!

Josefine

Häftigt

Har legat på balkongen ungefär hela eftermiddag med massa plugg och somnade faktiskt en liten stund i den fantastiska vårsolen. Så härligt!

På tal om något helt annat så kikade jag inte på Columbine, en av Elin Klings assistenters blogg, och hittade dessa coola skorna från Acnes höst/vinter kollektion. Skorna kommer dock inte ut i produktion som vi ska lita på henne.



Visst är dom balla?

Josefine

Bikbok

Nu är jag hemma igen, har pluggat hela dagen därför jag inte gjort några inlägg. För jag känner mig själv så väl så väl att jag vet att om jag börja fokusera på något annat än pluggandet så är det kört. Men tur att Fideli har hållt er uppdaterade under dagen!

SOm jag skrev igår så har jag och min pojkvän 3 års dag idag och det "firade" vi med en väldigt spontan tripp in till bion. Så spontant att vi inte valde film föräns vi var på plats. Var faktiskt en kul grej för blev mysigare på något sätt. Vi såg i alla fall Remember me och den var kanon alltså, men dock konstigt slut. Alla som sett den vet nog vad jag pratar om... Men en riktigt mysig kväll har vi haft/har tillsammans.

På fredag ska jag få mina kläder till modevisningarna som är under lördag, söndag här i stan och kläderna är från Bikbok. Så nu har jag varit inne och uppdaterat mig lite över vad dom har att erbjuda. Jag är vanligtvis inget stort fan av Biksbok faktiskt, men jag hoppas att jag får klä mig i något av detta:








Lite hittade jag i alla fall, Sov gott nu alla!

Josefine

Släpps i maj


H&M ska släppa en kollektion i Maj där 25% av intäkterna kommer gå till AIDSforskning, här är en del av kollktionen. Min favorit är halsbandet!

Fideli

Rent

För er som undrade var RENT väldigt bra, det var våra tvåor och treor som går estetiska programet som var "musikalstjärnor" i den. Älskade att det var mer sång än bara dialoger, lite för lite dans kanske med annars så fungerade det, Men a den var väldigt bra i det stora hela.

Fideli

Onsdag

Nu ska jag snart in till stan för att möta upp klassen vid konserthuset, vi ska nämligen gå och kolla på musikalen RENT, det blir spännande. Fredrik åkte för någon timme sedan så nu kommer jag inte träffs honom förens på tisdag nästa vecka tyvärr:(, får försöka klara mig.
Nej nu ska jag äta hörs sen!

Fideli

Typiskt mig

Jag har brytit mot en regel och jag skäms lite faktsikt. Har inte ens vågar berätta för mamma eller pojkvän.. Hmm, jag går ständigt runt och klagar över hur fattig jag är beklagar mig kring min ekonomi. Och idag när jag hade sisådär 10 minuter över mellan tygaffären och fixet till modevisningen så rååååkade jag bara springa förbi H&M och råkade få med mig ett par supersöta shorts hem... Jag som inte skulle köpa något alls innan nästa studiebidrag kom (tur att det kommer nästa vecka).

Men men det gick i alla fall bra hos frisören, jag ska vara uppsättningsmodell samt få mitt hår färgat. Fast får inte reda på vilken färg det blir förans det är dags på fredag. Egentligen så bryr jag mig inte så mycket över färgen för jag vill testa något nytt och jag litar på loreals färgtekniker till 100 %.

Nu väntar jag bara på att pojkvännen ska komma hem från jobbet så att jag slipper vara ensam. Och imorgon har vi varit tillsammans i 3 år, känns helt sjukt!

Godnatt alla! Josefine


Kan man annat än att älska dessa?!

Nöjd

Fick reda på att jag ska till stockholm på söndag till måndag, det blir perfekt eftersom jag ska till göteborg på torsdag och jag vill ju handla By Marlene Birger grejer men vad jag vet finns det ingen sådan affär i gbg, någon som vet ifall det gör det?. Iallafall då kan jag leta efter det jag vill ha i stockholm istället ifall det inte finns på NK eller någon annanstans i göteborg:)

Fideli

En ny vän

Min kamera blir bara sämre och sämre för varje dag, därför bildkvaliteten inte är den bästa tyvärr.
Här är iallafall en ny liten vän som fick följa med mig hem idag från stan, tror han kommer trivas utmärkt på mitt finger.




Fick förresten MVG på spanska provet jag hade idag så det kändes jätte skönt.
Fredrik är här och vi ska snart äta för att sedan åka hem till honom ikväll, han åker nämligen till Toronto imorgon kväll, för att kolla hockey med Börje Salming, bo på 5stjärnigt hotell och också äta middag med Torontos hockeylag m.m... Ifall det inte hade varit hockey som varit grejen hade jag hängt på men nej, får bli nästa tävling han vinner istället haha:)

Fideli

Tisdag

Sitter och har pluggat sedan 12 nu och är ganska så slut i huvudet. Har en redovisning på fredag i mijöpolitik som jag har suttit och skrivit på.

Nu i eftermiddag ska jag in till tygaffären och visa dem mitt typ till balklänningen då det blivit stor veck som inte går att strycka bort, så jäkla drygt... Sen efter det ska jag bort till en butik här i stan ochfixa lite inför helgsens modevisningar. Ska få reda på tider och hur de ska göra mitt hår.  Ska bli väldigt spännande faktiskt.

Hämtade mina skor från Nelly igår som hade kommit på posten med dom va ingen hitt. Jag är van vid att gå i klackar och har vanligtvis inget som helst problem med det men dessa skorna va skyhöga. Så tyvärr får dem hoppa ner i lådan igen och skickas tillbaka.

Vi hörs ikväll, J


Måndag

Eftersom jag var sjuk förra veckan missade jag spanska provet, så sitter och pluggar till det nu, försöker få in allt i huvudet igen. Innan var jag i skolan, vi har ett ämne som heter staden och framtiden och där ska vi skapa en ny stadsdel så vi får bestämma helt hur vi vill ha den, har varit kul hittills men idag hade vi verkligen slut på ideer så det går lite segt nu, men vi ska nog komma på något.

På torsdag åker jag och mamma till göteborg för att shoppa,längtar jätte mycket. Det som står på min shoppinglista just nu är:
Nya vita Converse, mina är jätte smutsiga
skor till studentdagen, vill ha ett par från By Marlene Birger får se ifall jag vill lägga dom pengarna
Klänningar och shorts från H&Ms garden collection
En blus från By Marlene Birger

Kommer säkert vilja ha mer när jag väl är uppe, vi får se vad jag kommer hem med.
Nu ska jag plugga vidare

Fideli




By MB


Hittade den här fina blusen på netaporter, den hade gärna fått hänga i min garderob.

Fideli

mormor



Mormorstrostrenden - HOT OR NOT?
Vad tycker du?

Josefine

Inspiration från Expressen








Jag fullkomligt älskar Elins kofta från Marc by Marc Jacobs, Ge mig!

Fideli


Bloggtorka

Efter en helvetes vecka är vi snart på benen igen. Massa plugg och maginfluensa har vi blivit drabbade av men nu så lovar vi att det är slut på denna bloggtorkan som vi haft under dessa dagar. Imorgon är vi tillbaka med någon nytt och smaskigt. Om ni har några förslag på vad ni vill läsa om så är det bara att knappra in en kommentar!

Ikväll ska jag mysa med mamma och bror för det har jag lovat dom, ganksa mysigt tycker jag faktiskt! Och imorgon ska solen skina här i Karlskorna så jag ska leta efter ett par snygga jeans och solglasögon.


Ha en trevlig fredagskväll för det tänker jag ha, Josefine


Rött är sött

Spanade lite hos H&M inne på Facebook och hittade detta. Ser gärna min pojkvän i det röda i sommar, mums! Ska se om jag kan göra det verklighet, han brukar gilla mina tips och tur är väl det!!!

NU ska jag hämta mina nya skor från Nelly! Love love



Josefine

I april så...



I April släpps den, vårens bok, Min Outfit och andra inlägg i modebloggsdebatten av Maria Soxbo, den ska jag ha!

Fideli

Onsdag

Kom just hem efter att ha varit i skolan.Har varit på gymmet idag med, ska dit imorgon med efter det har jag varit där 3 gånger den här veckan så känner mig duktig:) Nu ska jag äta lite och plugga sedan så lägger jag upp något roligare.

Fideli

Alexa



Såhär vill jag se ut i vår, lagom sött, Alexa får alltid till det, ge mig hennes garderob nu tack!

Fideli

Blommigt värre

Nu ska jag och min pojkvän packa fikakorgen och bege oss ut i solen och ta en fika vid vattnet, hoppas att det inte blåser för mycket bara. Trevlig dag!

Drömmer mig bort till sommaren i väntan på att få gå ut!

H&M 149 kronor

Också H&M 99 kronor - super snygg till en beige vårjacka som jag vill ha!

Josefine

Jumpsuits


Jag är sugen på en jumpsuit och hittade dessa snyggingarna. Om ni vill veta vart ni kan hitta som så klicka in tv4.se.

Ha en fortsatt trevlig dag. Josefine


mys

Hade en jätte trevlig middag med Fredrik, hans kompis och hans flickvän innan:)
Nu blir det myskväll för att ta igen allt man missat sedan fredrik åkte.

Fideli

Trendspaning med

... Emma Danielsson som är stylist och moderedaktör på Veckorevyn!








Nu ska jag plugga, laga mat, dusch och sen vidare på hemligt uppdrag!

JOsefine

kan inte bestämma mig......

Jag fyller snart år och då önskar jag mig ett på Hunter stövlar, kan bara inte bestämma mig för vilken färg jag ska ha. De här hade kommit in på Nelly.se men känns som att det blir en svår färg att matcha även ifall den är jätte härlig.

Nu ska jag platta håret, äta frukost och plugga spanska, i eftermiddag kommer Fredrik hem så då ska jag va med han resten av kvällen, äntligen!!!

Fideli

Smashbox

Spanade just in på Smashbox hemsida och kollade, tycker att deras smink ser så härligt ut och vill prova det.


Brushcleaner som jag verkligen vill testa, är trött på att stå i typ en kvart med varje pensel och schampo utan att den blir helt ren..

Tycker denna rougen ser så härlig ut, känns som att man kan få fram riktigt härliga kinder.


Pastellig ögonskugga, pa


It´s a secret

Har kollat runt på lite strandplagg så nu längtar jag ännu mer tills det blir varm.
Kom för en stund sedan hem från en toppenmiddag på stan med Gustavs föräldrar så nu är jag mätt som en plätt. Fick precis ett samtal från mamma att min bror va på akuten efter att ha fått ett jack i örat under en hockeymatch tidigare idag. Så då blev jag lite orolig. Så jag tröstade mig i dessa snygga plaggen:

  







 


 
Samtliga plagg är från Victorias Secret

Det jag gillade mest va den randiga bikinin, gillar det som är lite mer enkelt när det kommer till bikinis, men tyckte att de andra va riktigt häftiga. Samt så gillar jag de två strandklänningarna bågot enormt, hade verkligen inte tackat nej till dem om jag hittade dem för ett rimligt pris här i Sverige.

Ikväll ska jag kolla på Wipeout och Ballar av stål. Ska bara se det så får nog bli en brottningsmatch mellan mig och pojkvännen för verkar som att han har planerat för en kväll med fotboll (igen), men nej - ikväll bestämmer jag!!

Josefine

Sötsaker


Lindex

Lindex

Älskar verkligen denna söta klänning, som egentligen är ett nattlinne. Men jag hade verkligen kunnat ha den som klänning. Från Tommy Hilfiger

Nu ska vi snart åka in till stan för att bli bujdna på middag av Gustavs föräldrar, aldrig fel! Så slipper vi laga mat idag, underbart. Annars så har jag bara slöat idag, kollat igenom lite modemagasin och njutit av min lediga dag!

Josefine

Vårväder

Kom just in från det fina vårvädret, nu blir det spanska. Tror jag ska vara duktig och dammsuga mitt rum med senare.


Fideli

Sommar shorts


Älskar dessa shorts från H&M, vilken färg tycker ni att jag ska ha? Kan inte bestämma mig.
Nu har jag just gått upp, blir till att äta frukost snart sedan plugga spanska, kanske ut och gå en runda med.

Fideli

Skvaller direkt...

..från huvudstaden: Enligt säkra källor så är det så att Prinsessan Madeleines pojkvän Jonas är otrogen. Nu vet vi varför deras bröllopsdatum inte varit säkert planerat. Detta är det senaste skvallret från stockholms socitet och har inte hunnit komma ut i media än.

Glölm inte att det var här ni läste det först

Fideli



Melodifestivalen

Efter att ha diskat undan efter sju tjejer från igår var det bara dags att börja om på ny kula. Ikväll blir det melodifestivalmys. Väntar på att min pojkvän ska komma hem från Kalmar där han varit och kollat på fotboll. Som överraskning har jag lagat middag, potatisgratäng, hemmagjord faktiskt - jag är stolt över mig själv!, Kyckling och så har jag stekt morötter i vitlökssmör. Hoppas han gillar det.

Latade runt på H&Ms hemsida som vanligt och hittade dessa scarvarna:





Samtliga är från H&M!

Ha en fortsatt trevlig kväll, Josefine

jag glömmde


Snart är den MIN!!

Josefine

En lördag i Mars

Nu har jag just varit med mamma och varit fuktionär på götalandsmästerskapen i friidrott, tryckt i mig lite benochjerry och om en stund ska jag till farmor och farfar för att äta middag, gott!
Har börjat kolla lite modeutbildningar i stockholm och Usa då jag tar studenten i år, tänkte inte börja läsa direkt men kan vara kul och bara söka iallafall.
Hittade den här härliga sommartunikan från OddMolly, visst är vi trötta på snön nu och vill ha sommar istället?


Fideli

Columbine

En av mina största inspirationskällor är verkligen Elin Klings ena assistent Columbine. Hoppas detta kan inspirera dig!




Tjejkväll

Nu är jag hos Josse och fixar inför tjejkvällen, potatisarna har vi just satt in i ugnen. Vi blir sju stycken och gästerna kommer halv sju,sju. Först blir det mat, sedan spel och snacks, ser verkligen framemot det.

Hoppas ni får en trevlig fredagkväll ni med.

Fideli

.




J&F

snyggt

Är sugen på något vitt och fräscht. Detta inspirerade mig, hoppas ni blir det också.


J


godmorgon

Vem vaknar 10 i sju en fredag efter en tuff vecka när man inte behöver gå upp 9? Jo jag!! Riktigt bra kämpat. Nu ska jag om en stund till gymmet sen fixa lite till vårt projekt, så håll tummarna för oss idag. Vi uppdaterar ikväll!

Hörs då, J

Movienight

Kollade just på den här filmen. Jag älskar den, den är så charmig och har precis rätt dos av kärlek i sig. Ifall ni inte sett den ännu, se den.


Fideli

Girlsnight

Om jag hade fått välja hade jag nog vela sett ut så här imorgon när tjejerna kommer hem till oss på middag. Snyggt och enkelt, det gillar jag en sån kväll..


J

Gästbloggare

Mötet med maja gick jätte bra. Det blev bestämt att hon ska gästblogga för oss, så ni får hålla utkik efter det. För er som inte vet är Maja en relativit ny modell som vann TV400s och stockholmsgruppens modelltävling och sedan dess har det gått spikrakt uppåt. Hon har jobbat för Acne,Gant med fler. Så det här känns som en fräsch kul grej att ha med i bloggen, hoppas ni med tycker om det. Nästa vecka kommer nog förmodligen intervjun med henne upp med.


Fideli

Elle

Va inne på Elles hemsida innan idag och kikade lite. Hittade dessa bilder som jag tyckte va härliga! Nu längtar man ju bara med till sommaren.




'

Hoppas ni gillar mitt urval av bilder. Nu ska jag slänga mig i soffan och läsa senasre ELLE.
Hörs senare,
Josefine

Av med kläderna

Nu är jag trött på kyla, jag vill bara slita av mig jacka jeans och koftor för att i stället få gå runt i små shorts med ett perfekt linne till och ett par snygga klackar. Men nej i stället får det bli jeans, tunika stor fet halsduk och kappa, inte så kul.


Detta är ju verkligen grymt snyggt. Så enkelt men ändå så jäkla snyggt.


Men i någon månad till så får vi leta inspiration på detta sätt. Hade gärna gått runt så här också.

Nu ska jag snart gå till mormor för att proppa i mig massa mat och sen vidare på ett möte tillsammans med Fideli som förhoppningsvis gynnar både projektet och bloggen.
Hörs senare, J

Godmorgon

Godmorgon!
Nu har jag just gått upp bytt om till träningskläder och sminkat mig. Ska packa ner kläder som jag ska ha sen efter träningen och äta. Vi hörs i eftermiddag igen.
Längtar tills man kan gå så här, nu ska det tydligen komma snö i helgen igen.....


Fideli

Onsdag kväll

Kom just hem ifrån en kompis som fyllde 20 idag. Jag och challe gick upp med en hembakad sockerkaka med tjugo ljus på. Han blev mycket överraskad så det var kul. Kom mitt i han och hans familjs födelsedags middag men vi var så välkomna så ändå.

Imorgon blir det först gym sedan en religionslektion och efter det möte, ska bli kul!

Fideli


Garden Collection

Har sedan första öhonblick varit förälskad i dessa plagg. Ta god tid på dig att njuta!!!

Den röda koftan är sååå snygg!

Den här sista klänningen är min favorit, om jag inte hade en studenklänning redan så hade denna varit självklar.


Alltså här snackar vi on klärlek vid först ögonkasstet!!

LOOVE Josefine

Klipp och sling

 Nu är jag hemma, åkte hem till en kompis efter skolan för att min lillasyster stuckit till en kompis och tagit med sig nyckeln så jag kom inte in i huset men nu är jag hemma igen.
Idag så har jag skrivit geografiprov och klippt och slingat så här blev resultatet.
Före: (Hållningen är inte den bästa här, jag vet men var den enda bild jag tog)

Medans:

Efter:


Fideli

This is it


Hittade den här söta lilla skapelsen på Lindexs hemsida, jag vill ha den nu!

Är förresten min och Fredriks 1 års och 7 månadersdag idag, synd att han inte är hemma så jag kunde gett honom en puss som grattis till oss båda:)

Imorgon ska jag äntligen slinga och klippa mig hos min kompis Elin som är frisör, behövs verkligen då jag har minst 5 cm utväxt, ni kommer få se en för och efter bild imorgon. Nu blir det till att plugga på geografin.

Fideli

Plugg

Nu blir det geografi resten av kvällen för imorgon är det prov och jag förstår ingenting även att jag började öva i helgen. Får sitta och tycka in det i huvudet så länge jag orkar.


Skriver senare.

Fideli

En vårblandning

Kom just hem efter en dag i skolan, hade över tre timmars hål så då blev det fika och träning.
Mamma hade köpt hem senaste Sofis Mode, fann mycket vårinspiration där. Ällt ifrån underbara under till dofter till fina luftiga klänningar, vad tycker ni?







Fideli

söta sofi

Sitter nu på lunchen och är desperat efter desperat inspiration. Är trött på vinterkläderna som jag tydligt kommentrade i de tidigare inlägget.

Hur snyggt va int detta då? Skulle näst intill kunna döda för att få se ut så här idag.
Själv får jag nöja mig med gråmelerad tunika ifrån H&M ihop med matta tights.

Hur ser ni ut idag?

Josefin


Spännande dag

God morgon!
Sitter just nu i skolan och väntar på att min lektion i Naturkunskap B ska börja. Ska gå ingenom inför provet nästa vecka så gäller att samla krafter nu så att man kan kocentrera sig ordentligt. I eftermiddag får vi besök av SYOn som ska berätta hur vi ska välja högskolor och universitet men får se om jag ska gå på det eftersom jag redan har valt. Men har nog inget att förlora på att gå på den.

I dag hoppas vi på att få svar på vårt lilla hemliga projekt som förblir hemligt tills vi vet mer. Spännande spännande...

Nu har jag gärna sett ut så här, är trött på alla kläder som man måste bulsa på sig varje dag...


J


Hektisk dag

Hejsan alla!

Nu är jag äntligen hemma, skola och sedan gymmet och nu är jag helt slut. Har precis slängt i mig lite mat och ska snart åka och hanlda lite. Ska ju ha tjejkväll på fredag så ska inhandla lite food inför det och se om jag hittar något annat gottigt.  Ska under min runda på maxi klura fram något bra att tipsa om ikväll. Så kolla gärna in lite senare igen.

J

Mirakelkräm


Nu innan sommaren är här och man fortfarande inte har fått något solkysst hy så skulle jag vilja ha den här produkten från Smashbox. En Bronzer kräm som aktiveras efter din egen hy så du får den solkyssta färgen som passar just din hy, är det inte ett mirakel för bra för att vara sant?

Fideli

Möte

Nu har vi bokat in ett möte med Maja, man var tvungen att gå genom stockholms gruppen, hade inte vi räknat med men när man tänker efter så är det självklart, Maja går ju för de stora svenska designerna. På torsdag ska vi träffa henne så resultatet kommer upp nästa vecka, vi får inte publicera det här utan att stockholms gruppen godkänt våra frågor och Majas svar.

Nu ska jag ner och äta frukost för att sedan åka in till skolan. Hörs senare.

Fideli

En önskning

Åh ville verkligen inte att Irina skulle vinna Project, tycker hon är en bitch, hoppades på Carol-hannah men så blev det ju tyvärr inte. Blev inget  gym innan förresten Josse skulle plugga och jag ville inte åka dit och träna själv, men på tisdag så ska jag dit iallafall.
Hittade den här  underbara bilden hos Elin, vill också åka utomlands och bli brun, gå vid vattenkanten i en fin somrig tunika och bara ha det bra.


Fideli

Söndag

Har suttit och kollat på Davis Cup i tennis, väldigt spännande med tillslut vann Söderling. Har även pluggat geografi och ätit. Nu blir det mer plugg och ska förhoppningsvis till gymmet med och sedan får jag ju inte missa eller ni Project Runway finalen!!!! Hörs ikväll

Fideli

LC

Man kan inte annat än att älska Laurens stil!






Fideli

hår i vår

Har varit runt och kikat lite hur man ska se ut i hår i vår. Gillade nog de flesta trenderna. Jag tänkte ge er ett smakprov på några frisyrer.


90-talets älskade zickzack band har återupplevt. Verkligen en personlig favorit. Minns hur jag älskade dessa när jag var liten. Ska nog faktiskt inskaffa ett nytt sådant.


Puffigt fluff, inte min favorit kankse med tanke på att det typ är så här jag ser ut på morgonen när jag stiger upp. Men visst alla har vi olika smak och detta fluff passar säkert bra på någon.


Rosett i håret, enkel och snygg. Nog vår allas räddare i vår när en dålig hårdag uppstår.


Super snygga flätor, passar både till vardags och fest.


skulle så gärna vilja kunna sätta upp håret såhär. Någon som har ett tips på hur man gör?

J

Attans med

Såg just på TopShops hemsida att mina älskade kilklackar var slut som jag hade tänkt beställa, attans med!
Men hittade dom här istället som också var väldigt fina. Vad tycker ni?


Fideli

Det man lovar

Lovade ju för några dagar sedan att jag skulle lägga upp bilder på lite kavajer. Har kollat runt lite på asos, nelly och topshop och hittat några som jag gillade. Jag är så sugen på en kavaj med lite färg, är nästan lite trött på den svarta nu.


Top Shop

Min favvo från Top Shop

från Nelly, gillade detaljerna på axlarna

Vit från Nelly

Gillade denna riktigt mycket

Från asos

Ikväll har jag och Fideli faktiskt jobbat ganksa så hårt med vårt projektarbete. Snart klara och på fredag ska vi köra till Växjö för att köpa lite grejer till vår slutprodukt. Ska bli väldigt skönt att bli klar, har varit väldigt tufft men samtidigt så är det väldigt kul att jobba tillsammans med en så nära vän.
Nu ligger jag i sängen medans pojkvännen kollar på fotboll. Jag är dödstrött faktiskt så nu ska jag göra mig i ordning för att sova tror jag. Har biletter till Alice i underlandet imorgon men får se om vi går dit, är inte så sugen på den filmen faktiskt, verkar så obehaglig på något sätt. Någon som kan övertyga mig att den inte är det som har sett den?

God natt, J

Blommor som torkar


Den här dösnygga hårtorken hittar du just nu på Eleven.se.
Jag älskar den!

Fideli

Veckans planering

Ikväll åker min pojkvän till Åre för att åka skidor, fuskis, hade med velat följa med, men det är killresa:P. Han kommer inte hem förens nästa måndag morgon så det blir en lång väntan tyvärr.... Jag har iaf geografi att göra tills onsdag för ha prov då så det får jag underhålla mig med och sedan ska jag även klippa och slinga mig på onsdag så det får mig nog på bra humör:) Och på fredag blir det tjejkväll hos Josse så veckan kommer nog att gå fort ändå kan man ju hoppas eftersom jag också ska träna tennis på måndags och gymmet säkert två gånger med:)
Just nu sitter jag med Geografin, lovar att snart lägga ut något kul, ska bara skriva en sida eller två till.

Fideli

Intervju

Det kommer inom ett tag komma upp en intervju med Maja så håll utkik efter att den kommer upp inom den närmsta veckan för att se hur hon blev modell och hur hennes liv har förändrats sedan hon blev det. Från att vara en tjej från Karlskrona till att gå på london fashionweek för Acne!

Fideli

Modevisning

Hade ingen som helst möjlighet att skriva någonting igår eftersom vi höll på med modevisningen hela dagen.
Så här såg schemat ut:
09.30-genrep
11.30-Fixa hårt hos frisörerna
14.20- Få make hos BodyShop
17.30- Ner till lokalen igen för att prova kläder och sånt
20.00-modevisning
Här kommer lite bilder


Maja var med så nu har man gått på samma catwalk som en som gått på Lonon Fashionweek, coolt!;)


Josse och jag när vi skulle gå för accent

Fideli

Maja Modell

I det senaste nummret av Elle var vår Maja Myskär från Karlskrona med som är en utav sveriges mest lovade modeller just nu, kul! Gick i samma klass som hennes storasyster för några år sedan så det är lite kul att man har haft en slags relation till henne.

Älskar framsidan, särskillt smyckerna:)

Här är Maja till höger

Jag tycker det är skit coolt att vi har fått en stor modell från lilla Karlskrona.

Fideli

Sommar


Den här vill jag ha i sommar, klänningen är från By Marlene Birger
Love it!

Fideli

Kavaj


Visades mycket kavajer på Dolce and Gabbanas visning för vinter 2011. Så det ser ut att kavajtrenden håller i sig. Därför tänkte jag tipsa om lite kavajer senare.

J

klick sa det

sådär, nu är jag några hundralappar fattigare bara på en sekund.

Dessa snyggingarna ifrån Nelly.com

Söt blus från H&M, gillar volangerna skarpt

Hämtade med jeansjacka idag inne i affären idag med, jag hoppas att den ska passa. Jag är en latmask och orkade därför inte prova den idag när jag var inne. Men gör nog det senare. Då får ni se en bild på den också.
Idag var vi som tidigare nämnt och provade kläder inför visningen på fredag. Ska gå för tre butiker, och jag är väl inte super nöjd med klädvalet men det blir nog bra i slutändan. Efter det har jag bara pluggat. Mitt försvarstal fick handla om en stulen klänning, hoppas att min lärare gillar det...

dags att plugga vidare / J

3e Mars

Hej!
Idag var jag i skolan efter det så var jag i några affärer för att pröva ut kläder för modevisningen jag ska vara med på som min kompis har som projektarbete, kul!
Fick väl inte världens finaste kläder..... alls egentligen men skit samma.
Nu är jag hos Fredrik och har en mysig tv-kväll.


Fideli

pluggdags

Sitter och ska börja plugga. Har en redovisning imorgon och ska hålla ett försvarstal, hur man nu gör det... Någon som har ett förslag över vad jag ska försvara mig för?
Var en snabbis på stan innan, provade en balklänning och köpte typ. Och så råkad jag ju springa förbi H&M och givetvis så hittade jag mig något nytt. La undan en jacka som jag ska hämta lite senare. Jag ska ju prova kläder inför modevisningen på fredag så hämtar den i samband med det.

Nu ska jag plugga vidare, hörs lite senare.

J

Nattinatt

Nu blir det läggdags för min del, var helt slut imorse då jag kan inte kunde sova på hela natten.
Ska läsa igenom mitt tal några gånger och sedan sluta mina ögon och få en god natts sömn.

Fideli

My Sisters

Kom för en stund sedan hem efter att ha varit på bio med min bror, vi var och såg Percy Jackson. Otroligt bra och underhållande film. Om du har ett småsyskon då rekomenderar jag verkligen att se den tillsammans med din bror/syster. Visst vi hoppade till några gånger men det var det värt. Riktigt mysigt!!

Eftersom jag spenderar en del tid på bussen varje dag och jag gillar det jag ser vid busshållplatserna. Sisters reklamer sätter verkligen, enligt mig, färg på vardagen. Malin Åkerman gör sig verkligen på dessa bilder.







Den här sista är min absoluta favorit, vil ha!

/Josefine

Tal

Sitter här och skriver mitt argumenterande tal som jag ska ha imorgon, lite i sista minuten jag vet men har verkligen haft fullt upp med engelska hela helgen och sedan så var jag ju i stockholm med så det har inte hunnits med tyvärr. Jag skriver om hur sportartiklarna är fördelade mellan män och kvinnor i vår lokala tidning här i blekinge.


Klänning/Tunika-By Marlene Birger
Kofta-H&M
Byxor- Gina Tricot

Fideli


Låt dig inspireras

Tog kort från en tidning som mamma hade köpt hem idag:)
Hoppas ni hittar lite inspiration för det gjorde jag.

Älskar hela looken och framförallt smyckena



Skulle kunna dö för att få bära Sella McCartneys volangplagg i sommar





Fideli

Tisdag

Nu har jag just kommit hem från skolan, ska plugga och äta lite, sedan så lovar jag att lägga in något kul och inspirerande till er:)

Fideli


Förmiddags inspiration









Allt kommer från Filippa K

J

Good morning sunshine

En härlig morgon, vaknade av att det var soligt ute redan vid halv sju. Kan knappast bli bättre. Började reda vid åtta idag, ganksa jobbigt eftersom jag inte är van vid att gå upp så tidigt på grund av lovet förra veckan. Hade bara en lektion mellan 8-9 idag, jätteskönt. Så nu ska jag plugga lite och sen tänkte jag gå ut och gå en runda i det fina vintervädret. Har ni med sol idag?

Ikväll blir det bio med pojkvän och bror ska bli så mysigt så. Nu ska jag plugga vidare.

J


Myskväll

Kom hem från träningen för en stund sedan, eller är rättaresagt hos min b-friend och äter bilar medans vi kollar på spårlöst,Mys!
Blir bara att ta det lugnt resten av kvällen, får se ifall det blir fler inlägg senare.

Fideli

Tigermix

Jag var just inne och kikade lite på Tiger of Swedens hemsida och föll för en del av deras kläder.
Här får ni ett smakprov:

         

         

         

Jag hoppas du gillade vad jag hade att bjuda på för studen, personligen så älskar jag allt.

Josefine


Put a ring on it

Nu har jag just ätit och ska iväg och träna tennis, undra hur det kommer att gå då jag har träningsvärk i hela benen ifrån övningarna jag gjorde igår.Trodde verkligen inte att de skulle ta något, men det gjorde de uppenbarligen. 
Hittade en jätte fin bild hos Frida , gudomliga ringar, dessa vill jag pryda mina fingrar med i vår.

Hörs senare ikväll!

Fideli

Mulberry


Såhär snyggt var Mulberrys skyltfönster då jag gick förbi det i Stockholm.
Det väcker HA-begär som tusan:)

Fideli

tuff dag

Då var det dags att återgå till vardagen efter en veckas lov och det var inte det lättaste vill jag lova. Men nu är jag äntligen hemkommen från skolan och har fått i mig lite mat. Nu ska jag bege mig in till gymmet. Ska komma på något kul och inspirerande att skriva om ikväll. Ha en fortsatt bra dag så hörs vi lite senare.

J


Tygprov

Nu är jag hemkommen från skolan, skönt!
Här är ett litet tygprov av den färgen som jag ska ha på min balklänning, ifall ni inte sett vilken modell jag ska ha tidigare i bloggen är et bara att kolla i arkivet.
Färgen gör sig inte riktigt till rätta på bild men det är lite blågrå.

Vad tycker ni?

Fideli

RSS 2.0